HOROSCOP 28 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Cuvântul de ordine este răbdarea, mai ales cu cei din familie. Aveţi comportamentul unui copil care vrea să-şi domine partenerii de joacă. Relaţiile cu femeile vă vor fi de un real folos, dar mai ales vedeţi ce cuceriri faceţi dacă mergeţi la vreo onomastică sau la vreo nuntă.

Taur – Astăzi vreţi să simţiţi că aveţi o familie, vreţi să-i vedeţi în jurul vostru, să trăiţi acut acel sentiment al apartenenţei la clan şi de sprijin reciproc în orice moment. Veți fi mult mai deschişi la discuţiile despre valorile familiare, dar şi despre cele materiale. Este posibil să intri în conflict foarte uşor pentru că nu toți de acasă sunt de acord cu planul tău de a economisi.

Gemeni – Astăzi se schimbă placa! Comunicaţi foarte bine cu toată lumea, vecini, prieteni, dar mai ales cu familia. Este o zi numai bună să restabiliţi ambasadele acolo unde le-aţi închis, adică să reveniţi la vechile prietenii şi să vă cereţi scuze. Ispita cea mai mare este mica bârfă de conclav şi banalităţile cotidiene.

Rac – Relaţiile cu părinţii, copiii, prietenii apropiaţi sau asociaţii sunt tensionate. Sentimentele de nostalgie şi o dorinţă de apropiere sau de un sentiment de raport emoțional sunt accentuate acum. Contactarea de persoane de la prieteni din trecut este plină de satisfacţii pentru tine acum.

Leu – Poate reuşiţi să vă odihniţi pentru că aţi avut o săptămână destul de încărcată şi nu odată aţi intrat în dispute verbale cu colegii sau cu cei de acasă. Ritmul vostru de viaţă este destul de accelerat. Impulsivitatea şi sensibilitatea voastră sunt la cote maxime. Aveţi chef să bateţi târgurile de antichitaţi.

Fecioară – Deşi este duminică sunteţi extrem de subiectivi în ceea ce privește drumurile pe care aţi vrea să le faceţi. Dorinţele voastre sunt diverse şi contradictorii, însă asta nu înseamnă că nu ştiţi ce anume doriţi. Puteţi fi deosebit de receptivi şi sensibili la problemele celor din jur, stare care vă va ajuta să vă integraţi mai uşor în mediu.

Balanţă – Aveți o duminică relaxantă în care înţelegerea şi sentimentul de siguranţă ca o continuitate a Trecutului fac să împărtăşiţi cu partenera/ul sau iubita/ul momente de neuitat. Atenţie însă, că veţi răspunde mai mult emoţional decât raţional şi uneori nu este bine.

Scorpion – Vreţi ca astăzi să nu vă mai gândiţi la nimic, ci să vegetaţi pur şi simplu cu speranța că vă veţi odihni. Nu sunteţi omul care să lâncezească în pat până la prânz, aşa că la un moment dat veţi sări direct în papuci şi veţi lua în picioare târgurile săptămânale în ideea că poate mai este ceva de achiziţionat.

Săgetător – Lucrurile se succed cu repeziciune astăzi şi încercaţi să mergeţi încotro vă duce valul. Doriţi mai mult ca oricând ca lucrurile să se liniştească. Vreţi o duminică fără probleme, cu o mâncare bună, cu ieşiri la iarbă verde, dar şi cu ore de relaxare în care muzica bună să vă liniştească şi să vă reîncarce bateriile cu energie.

Capricorn – Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoanele vârstnice. Deveniţi meditativi şi reflexivi, nu doriţi decât să fiţi singuri. Obligaţiile şi responsabilităţile vi se par o povară sau cel puţin le consideraţi o limitare a expresiei personale. Fiind un spirit gregar, nu vreţi să recunoaşteţi că din când în când şi voi aveţi nevoie de un umăr pe care să plângeţi.

Vărsător – Reacţiile voastre la cererile celor din jur sunt mai degrabă unele emoţionale decât raţionale şi trebuie să aveţi grijă pentru că riscaţi să pierdeţi exact ceea ce vă doriţi mai mult să obţineţi. Vreţi să păreţi distanţi şi detaşaţi, dar de fapt este nevoia voastră de linişte interioară, de regăsire a echilibrului interior.

Peşti – Reîntâlnirea cu vechi prieteni vă creează o stare de spirit exaltată. Amintiri, păţanii, nostalgii, regrete, toate par să se adune ca să vă stârnească în suflet o furtună. Neliniştea, nervozitatea şi chiar o doză de nechibzuinţă vă pot crea probleme la propriu, aşa că aveţi grijă cum conduceţi! Sincronizaţi-vă cu realitatea!

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri