HOROSCOP 27 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Este un moment excelent pentru un progres real în viata acestor nativi, progres care vizează, în mod special, relaţiile şi obiectivele pe termen lung. Este performantă şi susţinută gândirea creativă, precum şi activitatea mentală. Acest lucru va energiza predispoziţia lor spre comunicare şi interacţiune cu ceilalţi, mai ales dacă se pune problema investiţiilor sau a materialzării unui proiect financiar la care aceşti nativi au lucrat mai bine de jumătate de an.

Taur – O zi în care aceşti nativi vor simţi un impuls puternic spre a-şi materializa scopurile financiare indiferent de ce cred ceilalţi despre ei. Sunt fermi şi siguri de sine pentru că sunt mânaşi de dorinţa de a câştiga cu orice preţ. Sunt favorizate acţiunile de strângere de fonduri, de sponsorizare, de dezbateri publice pe tema financiară ale zilei. Au idei despre cum să finanţeze sau cum să manipuleze structurile pe care le au în subordine pentru a obţine rezultate clare, precise.

Gemeni – Pentru ei va începe efectiv o nouă etapă în care vor putea demonstra de ce sunt consideraţi oameni cu idei. Se vor exprima mai bine, vor şti ce să ceară şi cum să coordoneze fazele de implementare ale unui proiect financiar, vor şti cum să ruleze banii altora pentru a asigura beneficiile de care are nevoie firma sau instituţia pe care o conduc.

Rac – Vor fi dornici să se ştie că ideile de retehnologizare, reconversie ori reorganizare financiară le aparţin. Sunt avantajaţi nativii care lucrează în domeniile media, scris sau vorbit. Vor şti să vorbească despre proiectele lor economice şi, de asemenea, vor şti cum să atragă persoane interesate să investească în domeniile pe care le reprezintă.

Leu – Puterea de expresie personală a acestor nativi va ajuta la promovarea proiectelor pe care le coordonează şi la realizarea cu bine a obiectivelor pe care le propun aceste proiecte, mai ales dacă ele au caracter financiar. Creativitatea acestor nativi este pe val, uimind prin ingeniozitate şi accesibilitate. Iată un motiv pentru care este bine să iasă în faţă şi să vorbească despre planurile şi acţiunile în care sunt implicaţi.

Fecioară – Este posibil ca aceşti nativi să se confrunte cu o criză de identitate din cauza provocărilor la care sunt supuşi de către persoane cu autoritate. Este momentul ideal să arate că munca sub presiune nu este un handicap pentru ei. Este un moment excelent pentru a-şi negocia poziţia în firmă şi chiar pentru a cere o mărire de salariu. Pentru cei implicaţi în afaceri de tip asigurări, banii vin din comisioane.

Balanţă – Aceşti nativi vor ca lucrurile să aibă fluiditate, acţiunile să nu întâmpine rezistenţă, iar piaţa de capital să le fie deosebit de accesibilă. Dacă vor fi atenţi la sfatul brokerului sau analizele şi studiile de piaţă, vor găsi momente bune de investit. Chibzuinţa lor poate atrage fonduri neaşteptate. Pachetele de acţiuni pe care vor miza se vor vinde la preţul dorit de ei.

Scorpion – Scorpionii pot spera la veşti bune pe tot parcursul zilei. Intenţiile şi acţiunile lor sunt în acord cu ceea ce doresc să obţină. Atenţia le este îndreptată spre domenii clasice, în special tehnologiile care privesc sursele de energie neconvenţionale, componenta plutoniană îndreptându-i spre resursele biodegradabile. Cei care lucrează în domeniul financiar au şansa de a recupera nişte bani.

Săgetător – Aceşti nativi îşi pot negocia fără probleme poziţia în firmă, mai mult pot negocia contracte pe care unii le-au abandonat pentru că s-au crezut pe un drum înfundat. Oneşti, acești nativi nu se vor da în lături de la a-şi apăra părerile şi convingerile. Viziunea lor asupra tranzacţionărilor de pe piaţa de capital este una în conformitate cu legile pieţii, însă este bine să fie atenţi că cineva ar putea să le întindă o cursă.

Capricorn – Mercur le poate aduce conflicte nu doar cu cei din subordine sau cu şefii, dar şi cu ei înşişi pentru că nu sunt capabili să vadă dincolo de aparenţa unei cifre. Transformările pe care le-au propus, proiectul pe care l-au înaintat prezintă ceva irealist şi de aici conflictul deschis. Dacă vor miza pe încăpăţânare, investiţiile lor vor suferi pierderi financiare serioase către sfârşitul anului. Aşa că, eu le-aş sugera să se mai gândească.

Vărsător – Pentru ei lucrurile sunt calme, munca se desfăşoară aşa cum şi-au propus, proiectele financiare vor da roade, iar Venus le va aduce bani în buzunare. Vor fi extrem de populari şi vor avea influenţă benefică asupra angajaţilor. Dorinţa de afirmare îi poate face să devină agresivi, mai ales atunci când calculele lor nu ies aşa cum şi-au propus.

Peşti – Prima parte a zilei poate fi destul de tensionată, mai ales dacă li se respinge un proiect sau dacă întârzie aprobările pentru o linie de credit. De joi încolo însă, drumurile li se deschid, multe întâlniri de afaceri se vor rezolva la telefon, iar dacă va fi nevoie vor juca şi rolul de mediatori între organismele financiare care au menirea să le sprijine activitatea.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri