Raiffeisen Bank Bucharest Challenger gata de start! Vezi programul complet al competitiei

Cel mai puternic turneu de baschet 3×3 din Europa Centrala si de Est, Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, este gata de start. Pregatirile arenei din Piata Universitatii sunt aproape de final, pe terenul secundar se joaca baschet deja de doua zile, iar echipele au inceput sa soseasca.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger streetball 1

Da Move Crew au incins joi seara centrul vechi al Bucurestiului. Italienii responsabili cu spectacolul la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger au efectuat o scurta sesiune de antrenament in Piata Universitatii iar apoi au pornit prin centrul vechi al Capitalei pentru a incanta lumea cu giumbuslucurile lor care aduc aminte de mult mai celebrii Harlem Globetrotters.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger streetball 2

Sambata si duminica se anunta doua zile pline de baschet si de spectacol pe terenurile amenajate in Piata Universitatii, si probabil ca Mihai Viteazul, Spiru Haret, Ion Heliade Radulescu si Gheorghe Lazar sunt gata si ei sa-si faca echipa si sa joace alaturi de cei mai buni baschetbalisti din Romania si din Europa.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger streetball 3

Programul cuprinde pe langa meciurile tari, in care vor fi angrenati campionii mondiali din Serbia sau starurile baschetului 3×3 din Romania, Angel Stantana si Catalin Vlaicu, si show-urile realizate de Da Move Crew, momentele majoretelor Dracula’s Girls, vicecampioane nationale, multe concursuri pentru spectatori precum si un concert al celor de la Yelllow, o trupa romaneasca in plina ascensiune.

De asemenea, duminica seara vom avea un concurs de milioane, unul dintre spectatorii aflati in tribune avand sansa sa castige 1000 de lei, daca va inscrie de la centrul terenului. Cei mai buni dunkeri din Romania se vor intrece intr-un concurs cu o miza speciala: castigatorul va pleca la Praga pentru a concura importriva dunkerilor profesionisti din FIBA 3×3 World Tour.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger streetball 4

Iata programul complet la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger:

Sambata 27 iulie:

10.00 – 12.00: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger by Sport Arena Streetball

18.00 – 21.30: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger by Sport Arena Streetball

18.00: Show Da Move

21.30: Concert Yelllow & Friends

Duminica 28 iulie:

10.00 – 17.30: Terenurile pot fi utilizate de catre public, concursuri

18.00 – 22.00: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger by Sport Arena Streetball

19.30: Show Da Move, Concurs de slam-dunk, Aruncarea de milioane

21.30: Finala competitiei

22.00: Festivitatea de premiere

Social

Arhiva stiri