HOROSCOP: Ce proverb ți se potriveşte în funcție de zodie

Nimic nu este mai limpede decât înţelepciunea populară. Iată ce proverb ți se potrivește în funcție de zodie.

HOROSCOP-Ce-proverb-ti-se-potriveste-in-functie-de-zodie

Berbec. Despre nativul din Berbec se ştie că “Ce-i în guşă, şi-n căpuşă.”, mai ales că “Omu’ încăpăţânat, n-ascultă de niciun sfat.” Acest semn zodiacal crede în propriile puteri mai mult decât în orice şi intuiţia lui nu l-a înşelat niciodată, tocmai de aceea pare adesea încăpăţânat.

Taur. Pentru că Taurii iubesc viaţa şi frumosul, li se potrivește perfect proverbul “Ochii văd, inima cere…”. Fiind romantici incurabili, le place traiul bun, viaţa tihnită și plăcerile împlinite, scrie one.ro.

Gemeni. Viaţa nativilor din Gemeni gravitează în jurul cuvintelor: sexualitate, temperament, motive de bucurie, modul în care iau decizii, toate izvorând din puterea pe care ei le-o oferă cuvintelor. Aceștia s-au născut din proverbul “La început a fost Cuvântul” şi s-au ghidat după zicala populară „Ai carte, ai parte.”

Pe Time TV puteți citi și HOROSCOP ZILNIC

Rac. Când spui Rac, spui în primul rând casă, familie, iubire părintească, legături de sânge, acesta fiind nativul cu cel mai dezvoltat instinct matern. Li se potrivește proverbul “Fiecare pasăre îşi iubeşte cuibul”, deoarece în sânul familiei, cel născut sub acest semn zodiacal îşi găseşte echilibrul, sinele, norocul, fericirea.

Leu. Excentric, Leul iubeşte luxul mai mult decât se iubeşte pe sine pentru că îi place să se prezinte lumii în cele mai frumoase haine, sub cel mai interesant aspect. Astfel, pentru că “Vulturul nu vânează muşte”, “Obrazul subţire cu cheltuială se ţine.”

Fecioară. Nu există o Fecioară în această lume care să nu ofere muncii un loc de cinste în viaţă. La acești nativi nu există lene, nenoroc la bani. Fecioara crede în primul rând în “Omul harnic, muncitor, de pâine nu duce dor”, iar abia apoi crede în divinitate.

Balanţă. Cei născuţi sub semnul zodiacal Balanţă îşi găsesc cu greu echilibru, în primul rând pentru că nu le place să îşi complice existenţa. Aşteaptă mereu de la ceilalţi, dificultatea cu care oferă lucruri venind dintr-o comoditate existenţială uşor atipică. Li se potriveşte zicala: “Mai bine varză acră cu-nvoială, decât zahăr dulce cu cârteală.”

Citește pe Time TV și DESPRE ASTROLOGIE CU MINERVA

Scorpion. Extrem de senzual, Scorpionul iubeşte să iubească, dar mai mult decât atât luptă continuu să-şi atingă scopurile, indiferent prin ce metode. Nativul din Scorpion crede că fericirea lui are dreptul să îşi asume proverbul: “Scopul scuză mijloacele”.

Săgetător. O viaţă împlinită pentru un Săgetător este o viaţă pe drumuri, călătoriile fiind modul de a-şi găsi sensul. Li se potrivește proverbul: “Călătorului îi şade bine cu drumul.”

Capricorn. Nu există o altă zodie mai calmă decât Capricornul. Acești nativi au răbdare, fac totul cu precauţie, îşi oferă mereu timp din belşug ca să mediteze şi să întreprindă lucruri. Pentru că el crede cu tărie că toate realizările mari au necesitate timp şi cumpătare: “Nici Roma n-a fost construită într-o zi.”

Vărsător. Îngrădeşte-i libertatea unui Vărsător şi îl vei pierde instant, pe principiul “Pasărea în colivie nu se bucură, şi de e vie.” Obsesia lui faţă de libertate îi influenţează majoritatea deciziilor şi îl face deseori un caracter dificil.

Citește pe Time TV și PORECLA EROTICĂ a zodiei tale

Peşti. Sensibili din fire, Peşti trăiesc totul la intensitate maximă. Acești nativi cred cu tărie în proverbul “Iubirea trece prin apă, nu-i e frică că se-neacă.” Şi nu numai cred, dar acesta este modul lor de viaţă. Fără iubire absolută, un Peşte se va simţi prizonierul propriei vieţi. Un alt proverb specific Peştilor este “Marile dureri sunt mute.”

Social

Arhiva stiri