Skoda Rapid Spaceback, o masina mica, dar mare – FOTO

A aparut faimosul model Skoda Rapid Spaceback! Modelul a preluat conceptul Sportback de la Audi si l-a aplicat la o berlina, un model perfect adaptat, de altfel, la cererea unei mari parti din Europa de Vest.

skoda-timetv

Obiectivul pe care l-au avut cei de la Skoda, cu lansarea acestui model, e atragerea unei clientele mai tinere, care prefera sa treaca de la o Fabia la ceva mai spatios. Modelul care uneste doua portbagaje intr-unul are un stil perfect adaptat pentru tineri: o masina compacta, de 4,30 m, mai scurta cu 18 cm decat berlina, dar la fel de spatioasa in interior. Totusi Skoda Rapid Spaceback nu e varianta break a Fabiei. E mai mica decat un break, are un aspect chic  si sportiv in acelasi timp si e perfecta pentru familii.

skoda-timetv

Ampatamentul a ramas acelasi, de 2,60 m, si spatiul interior este generos, tinand cont ca volumul portbagajului e de 415 l, iar cand bancheta din spate se rabateaza, ajunge la 1380 l. Masina are 6 airbag-uri si la cerere puteti opta pentru faruri cu xenon, control de presiune a pneurilor si altele.

skoda-timetv

In ceea ce priveste motorizarile si dotarile, acestea raman acelasi ca in cazul modelului Skoda Rapid normal: 4 motoare pe benzina si 2 diesel, cu puteri cuprinse intre 75 si 122 CP. Noutatea o reprezinta versiunea de 90 CP a propulsorului 1.6 TDI, care promite un consum de doar 3.8 litri la suta de kilometri parcursi.

Skoda Rapid Spaceback va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna.

Citeşte pe Time TV şi:

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970 VIDEO

Prezentare Skoda Octavia III Combi

Am testat Citroen DS5 VIDEO

Social

Arhiva stiri