HOROSCOP 25 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Norocul astăzi vine dinspre propunerea unei prietene care este convinsă că puteţi da mai mult decât arătaţi. Dovediţi-i că nu se înşală. Foarte bună este comunicarea, dar şi dorinţa voastră de a şti mai mult. Deodată simţiţi dorinţa imperioasă de a pune mâna pe o carte şi de a ignora televizorul.

Taur – Și la voi adie a intelectualitate. V-aţi săturat de ştiri controversate, de politică şi de tot. Vreţi altceva, simţiţi acel imbold din adolescenţă şi să vă identificaţi cu eroii unei cărţi iubite. Posibil ca şi apropierea weekend-ului să genereze nevoia de altceva decât de muncă.

Gemeni – Și pe voi trigonul în semne de aer vă exaltă. De data aceasta sunt vizaţi nativii din Gemeni de vârstă mijlocie, cei care simt că trebuie să schimbe ceva în viaţa lor şi nu ştiu ce, cei care nu se mai simt bine în pielea lor şi vor altceva. Cred că este timpul să începeţi prin a vă schimba pe voi înşivă. Renunţaţi la lucrurile vechi pentru cele noi.

Rac – Ideea de a pleca după ce terminaţi orele sau serviciul undeva în afara oraşului nu este rea. Prieteni mai vechi vă bat la uşă, numai bine să retrăiţi momentele frumoase din adolescenţă şi tinereţe. Posibil ca unii dintre voi să se pregătescă de un examen care să finalizeze un ciclu de educaţie şi îl vor susţine cu succes. Nu trebuie decât să aibă încredere în ceea ce fac.

Leu – Plecaţi la un drum cu foloase, după cum o arată trigonul în semne de pământ. Posibil să rezolvaţi un aspect care ţine de o moştenire sau care vizează bunurile patrimoniale. Posibil să câştigaţi un proces nu datorită avocatului, ci prezenţei voastre de spirit.

Fecioară – Lucrurile se tensionează iar din cauza faptului că nu ştiţi să vă apropiaţi de cei din subordine sau colegii cu care lucraţi. Tot timpul vreţi să dovediţi că ştiţi mai bine decât ceilalţi ce este de făcut chiar dacă nu aveţi întotdeauna dreptate şi de aici apar problemele.

Balanţă – Pentru voi chestiunea de imagine publică devine o adevărată obsesie. Nu vă fabricaţi imaginea, lăsaţi-i pe oameni să vă descopere aşa cum sunteţi şi aveți mai multe de câştigat. Posibil să semnaţi un contract sau alte hârtii oficiale care să vă centreze pe o direcţie de mult visată.

Scorpion – Astăzi, nu semnaţi niciun act şi amânaţi orice negociere, orice examen, orice lucrare. Sunteţi prea flambaţi şi nu o să reuşiţi decât să îi iritaţi şi pe ceilalţi, spre dezavantajul vostru. Dinamismul vostru este benefic pentru o ieşire în forţă, o drumeţie, altceva decât să munciţi cum faceţi de obicei.

Săgetător – Vă lingeţi rănile, dar în acelaşi timp s-ar putea să jubilaţi pentru că rezolvaţi problema cu proiectul care vă este acceptat, vă vine rambursarea pe care o aşteptaţi, susţinerea cuiva cu putere vă fortifică şi vă face să acceptaţi să mergeţi mai departe. Va fi bine.

Capricorn – Parcă reuşiţi să vă adunaţi şi să puneţi lucrurile în ordine, chiar dacă nu aşa cum vreţi voi. Vă concentraţi greu, neînțelegerile cu partenera/ul nu fac decât să pună sare pe rană, aşa că veţi căuta să staţi cât mai mult pe la serviciu în loc să încercaţi să găsiţi soluţia problemei. Şi aici aţi putea pierde!

Vărsător – Vă urniţi greu, dar veţi face drumul care trebuie făcut. Ideea de a scrie sau de a repune pe tapet proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul ca la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători, idealişti şi cu o viteză de reacţie demnă de invidiat.

Peşti – Se pare că la problemele din familie au contribuit sau contribuie şi aşa zişi prieteni. Cred că este cazul să puneţi punct şi să analizaţi unde greşiţi. Încercaţi să nu aruncaţi toată vina în cârca partenerei/ului pentru că nu aveţi dreptate. Nu vă fofilaţi pentru că s-ar putea ca ieşirea la lumină să fie mai neplăcută decât joaca de-a baba oarba.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri