HOROSCOP 24 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Pentru că v-aţi exprimat atât de clar, înseamnă că acesta este momentul ideal pentru a negocia o afacere sau a schimba locul de muncă. Puteţi, de asemenea, juca un rol important în calitate de mediator în cazul în care unele negocieri ajung în impas.

Taur – Evitaţi să stârniţi necazuri sau să puneţi la încercare simţul umorului al celor din jur. Nu de alta, dar mulţi ar putea interpreta gestul drept ofensă. Vedeţi ce telefoane primiţi sau daţi pentru a pune la punct unele amănunte legate de ceea ce aţi dori să faceţi. Aţi putea scăpa un aspect minor, dar important.

Gemeni – Vă confruntaţi cu o rezistenţă din partea unor persoane de care sunteţi convinşi că au o părere bună despre voi şi v-ar ajuta oricând. Din păcate, s-ar putea să aveţi surprize tocmai din partea acestora. Totuşi este o zi foarte bună pentru a primi şi a răspunde cu afecţiune gesturilor delicate.

Rac – Emanaţi atâta şarm şi sex-appel încât toţi vor întoarce capul după voi. Veţi fi atraşi de persoane care până ieri nu vă spuneau nimic. De asemenea, veţi simţi un puternic impuls în direcţia materializării unor gânduri, unor necesităţi imediate, spre surprinderea multor prieteni.

Leu – Este o zi în care veţi avea parte de un real progres în munca voastră, cu închiderea unor capitole dintr-un proiect şi deschiderea altora, pentru a pune la punct o strategie pe termen lung. Acest lucru v-ar putea determina să intraţi în conflict cu colegii, mai ales că argumentele voastre au substanţă.

Fecioară – Aveţi darul de a atrage privirile tuturor, astfel că puteţi exprima clar ceea ce gândiţi. Poate fi vorba despre o nouă poveste de dragoste, o relaţie poate trece într-un alt plan sau despre ajutorul pe care vreţi să-l oferiți cuiva. Vi se vor cere bani sau favoruri, însă voi nu veţi pregeta să le daţi.

Balanţă – Este posibil să aveţi o atitudine egoistă, critică şi aspră vis-a-vis de ceea ce pretind alţii de la voi. Lăsaţi-le să treacă, nu le daţi importanţă, încercaţi mai degrabă să faceți o analiză a stării de fapt. Răsfăţaţi-vă!

Scorpion – Este posibil ca oamenii să îşi facă o ideea greșită despre voi, dar lucrul acesta nu vă deranjează pentru simplul motiv că nici prin cap nu vă trece să le daţi atenţie. Este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu sau de a lua decizii importante în ceea ce priveşte propriile nevoi.

Săgetător – Soarele în Leu aduce influxuri armonioase pentru voi, un sentiment interior de calm şi echilibru. Obstacolele minore nu fac altceva decât să dovedească faptul că ştiţi cum să ţineţi piept problemelor.

Capricorn – Încrederea în sine este bine echilibrată şi nu agresivă sau ameninţătoare pentru ceilalţi. Este un moment favorabil pentru a realiza că dorinţele voastre sunt cât se poate de clare pentru a vă atinge obiectivele propuse. Oamenii admiră la voi tocmai sinceritatea şi încrederea pe care le-o daţi celorlalţi.

Vărsător – Veţi depune ceva eforturi pentru a face faţă provocărilor de orice fel. Va trebui să luptaţi ca să vă exprimaţi adevărata voastră valorare, mai ales dacă se pune problema fructificării unor idei sau încheierea unor lucrări. Noroc că şefii ştiu cu cine au de-a face şi nu cedează ispitei zvonurilor.

Peşti – Aveţi o influenţă calmantă asupra oamenilor din jurul vostru şi nu faceţi decât să câştigaţi admiraţie şi popularitate. Astfel vă puteţi bucura de ambianţa de la locul de muncă, de prietenii şi familia. Obţineți cu uşurință lucruri pentru care altă dată depuneaţi eforturi serioase.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri