Mini sarbatoreste venirea pe lume a bebelusului regal – VIDEO

De cateva saptamani, de cand se vehicula zvonul confrom caruia ducesei de Cambridge ii cam vine sorocul, lumea a tot fost in fierbere. Nici bine nu a facut ochi micutul cu sange albastru, ca filiala Mini din Singapore a si fost pe faza. Asiaticii au lansat un videoclip promotional cu un Mini special facut pentru a celebra evenimentul ce a facut atatea valuri. Cu siguranta au copt-o bine de ceva vreme.

mini kate-timetv

Ne intrebam ce se intampla daca fiecare firma mare din lume ar fi facut un astfel de gest? Oricum nu au pierdut complet ocazia. Inca nu se stie ce nume va avea bebelusul anuntat cu surle si trambite, nu de vreo profetie straveche, ci de o media surda si canibala. Vor avea atunci unii ocazia sa-si numeasca produsele sau sa inaugureze editii speciale, cu steagul Regatului Unit si mai stim noi ce minuni.

Revenind la Mini, totul a fost pregatit: un travaliu zgomotos cu turatii puternice, steagul Regatului Unit si pac, deodata si rezultatul zgomotului si sfortarii lui Mini (cu placuta e care scrie K 8 M) – un mini Mini albastru care tasneste din portbagaj. Placuta de inmatriculare e inscriptionata deocamdata doar cu BB1. Cat de insipirata sau neinspirata e ideea, va lasam sa va minunati si sa decideti singuri:

Citeşte pe Time TV şi:

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970 VIDEO

Social

Arhiva stiri