HOROSCOP 23 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Astăzi vă puteţi găsi un loc de muncă sau dacă trebuie să mergeţi la un interviu, veţi face faţă cu brio. Cei care dau examen de conducere au şanse mari să ia carnetul. Alţii pot trece cu succes de o comisie. Plănuiţi să investiţi nişte bani în cămin. Încrederea în viitor este un atu fantastic în perioada de criză pe care o traversăm. Atenţie la durerile de spate.

Taur – Chiar dacă şefii vă susţin nu înseamnă că puteţi face orice. Şi acest lucru îl veţi simţi cu vârf şi îndesat astăzi dacă nu sunteţi atenţi. Renunţaţi la unele drumuri în favoarea relaţiilor cu colegii şi bine faceţi! Posibil să vă îndrăgostiţi la party-ul la care sunteţi invitaţi. Fetelor, o sarcină ar putea să vă schimbe defintiv cursul vieţii. Ieşirea la munte ar fi o soluţie ca să vă relaxați.

Gemeni – Adulţii pot avea probleme cu bunurile de care vor să scape şi pe care nu le cumpără nimeni. Alţii vor să vândă o casă, un apartament sau un pământ, dar nu se mişcă nimic. Poate dacă v-aţi gândi la lucruri mai serioase starea voastră s-ar îmbunătăţi. După-amiaza poate fi excelentă pentru cumpărăturile zilnice.

Rac – Senzaţia că sunteţi blocaţi într-un timp căruia nu îi aparţineţi este acută. Toţi am trecut prin aşa ceva. Nu vă băgaţi în discuţii inutile, deoarece nu faceţi decât să vă tăiaţi craca, singuri, de sub picioare. Ori acceptaţi situaţia , ori tăceţi şi vedeţi-vă de ale voastre.

Leu – Vă faceţi iluzii în ceea ce privește mişcarea unor fonduri dintr-un depozit în celălalt. Nimic deosebit, aveţi grijă ca prin aceasta să nu cumva să intraţi în conflict cu legea. Mai bine cereţi sfatul unui specialist. Ideea este că vă doriţi o investiţie. Iată un motiv pentru care Internetul se dovedeşte prietenul de care aveţi nevoie. Vă căutaţi parteneri de afaceri.

Fecioară – Metodele noi, avangardiste, vă pot ajuta să mergeţi mai departe, cu condiţia să fiţi convinşi că sunteţi pe drumul cel bun. Întâlnirea dintre Venus şi Mercur este de bun augur, nu trebuie decât să aveţi strategia şi să treceţi la acţiune. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema.

Balanţă – V-aş sfătui să întocmiţi o listă de priorităţi şi abia apoi să treceţi la semnat. Ajutorul pe care îl primiţi din partea unor prieteni este salvator. Totuşi, încercaţi să înţelegeţi ce se întâmplă și nu acţionaţi din impuls. Puteţi rata o întâlnire profesională din cauza mijloacelor de transport în comun, ceea ce vă face mai vulnerabili ca niciodată.

Scorpion – Nu este indicat să investiţi în nimic. Astăzi nu luaţi decizii, nu semnaţi niciun contract, nu vă prezentaţi la interviuri. Este una din acele zile absurde. Discutaţi, culegeţi informaţii şi atât. S-ar putea să vă enervaţi pentru că cineva din familie cumpără un obiect a cărui utilitate voi nu o vedeţi. Atenţie, nu o vedeţi voi, dar poate persoana respectivă ştie pentru ce a făcut achiziţia!

Săgetător – Se menţine tensiunea profesională, mai ales că se repun pe tapet vechi duşmănii profesionale. Sunt unii gata să vă taxeze pentru nişte greşeli din trecut, aşa că nu le daţi apă la moară. Abia spre seară vă veţi mai linişti. Pentru cei angrenaţi în sectorul IT, transmisiuni, telefonie, televiziune, o idee originală legată de un aspect destul de controversat al muncii voastre vă aduce în atenţia şefilor.

Capricorn – Durerile articulare sunt deranjante, ca de altfel şi proasta dispoziţie care a pus stăpânire pe voi zilele acestea. Dacă vi se întinde o mână de ajutor, apucaţi-o cu toată încrederea, deoarece pare să fie vorba de un domeniu în care vă descurcaţi, precum construcţiile sau agricultura.

Vărsător – Acești nativi pot avea un proces intens de reevaluare, de remodelare a gândirii şi de reaşezare a lucrurilor în matca lor cum nu au mai fost de ani buni. Doar că acest proces de retrezire nu este deloc plăcut. Veţi fi obligaţi să vă recunoaşteţi greşelile, să vă asumaţi resposabilitatea unor evenimente pe care le-aţi provocat. Cu ajutorul prietenilor veţi semna un contract, femeile fiind cele avantajate.

Peşti – Posibil ca cei tineri angrenaţi în firme multinaţionale să se pomenească investiţi cu responsabilităţi în plus, ceea ce le va face plăcere. Oboseala îşi va spune însă rapid cuvântul. Cuplurile trec printr-o perioadă liniştită şi fertilă, aşa că este posibil să audă fâlfâitul berzelor pe la ferestre. Cei singuri vor primi o lecţie de viaţă pe care nu o vor uita prea uşor.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri