PORECLA EROTICĂ a zodiei tale

PORECLA EROTICĂ a zodiei tale

Cel mai bun mod de a sintetiza caracterul unei persoane, implicit al unui semn zodiacal, este redat de porecle. Oamenii şi-au dat dintotdeauna supranume care să diferenţieze o anumită trăsătură psihică, fizică, un anumit obicei. Vezi mai jos ce poreclă etorică ţi se potriveşte.

PORECLA-EROTICĂ-zodie-horoscop

Berbec – „Omul minutului”

Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia îi place amorul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimenta.

Taurul – „Romanticul”
O partidă de amor pentru un Taur înseamnă cina de dinainte, lumânărele de lângă cadă. Când nativul din Taur ştie că tu eşti alesul, pregăteşte-te pentru un preludiu lung şi pasional.

Gemenii – „Vorbăreţii”
În mijlocul unei partide de amor, Gemenii îşi consumă tot intelectul lor, de la dialoguri incitante la monologuri seducătoare, nativul din Gemeni insistă să nu rămână silenţios.

Racul – „Făcătorul de dragoste”
Racul iubeşte, trăieşte cu pasiune fiecare respiraţie, amorul fiind pentru el mai degrabă un act poetic de frumuseţe şi iubire şi nu un angajament fizic.

Leul – „Narcisistul”
Deşi nu vei uita niciodată o partidă de dragoste cu un Leu, trebuie să îţi asumi că satisfacerea ta este o chestiune secundară, el fiind centrul universului chiar şi în pat.

Fecioară – „Zeiţa introvertită”
S-ar putea să fi surprins cum timida Fecioară îţi va zgudui lumea când ţi se va dărui fizic. Dintr-o dată se poate transforma într-o zeiţă a pasiunii care iubeşte micile extravaganţe sexuale.

Balanţa – „Le connoisseur”
În căutarea armoniei perfecte cu partenerul, nativul din Balanţă mizează pe fiecare detaliu şi pe o acurateţe romantică. Nu îi lipseşte muzica, vinul, lenjeria sexy, uleiul de masaj.

Scorpion – „Vinovatul fără vină”
În timp ce tu poţi crede că trăieşti momentul vieţii tale, Scorpionul poate deveni rece şi gata de plecare pentru că, una peste alta, este foarte greu de mulţumit la pat.

Săgetător – „Don Juan sau (Juanita)”
Un maestru în arta seducţiei, nativul din Săgetător pune mai mult accent pe vânătoare decât pe actul de amor în sine. Îndemânarea sexuală nu lasă nici ea de dorit, dar nu mai are acelaşi farmec ca vânătoarea.

Capricorn – „Barca lentă”
Capricornul poate fi perceput de mulţi parteneri ca un amant greu de tolerat. Face greu prima mişcare, iar când ajunge în pat cu cineva tinde să fie la fel de lent.

Vărsător – „Colecţionarul de jucării sexuale”
Dacă faci amor cu o persoană care, din senin, te suprinde cu tot felul de jucării, scoase de sub pat, atunci să nu ai niciun dubiu, eşti în pat cu un Vărsător.

Peşti – „Pe stil vechi”
Este o notorietate că Peştii sunt leneşi din fire, chiar şi în relaţiile sexuale unde se dăruiesc aşteptându-l pe celălalt să acţioneze.

Social

Arhiva stiri