HOROSCOP 22 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Creşte cu adevărat încrederea în voi înşivă, dar şi nivelul de energie pentru a face faţă problemelor la care vă supune timpul, locul şi faptele. Va creşte, de asemenea, efectul magnetic asupra altora. Acest lucru vă permite să vă materializaţi dorinţele pentru a obţine ceea ce vreţi.

Taur – Puterea de exprimare cu caracter personal vă ajută în propria promovare şi la realizarea obiectivelor pe care vi le propuneţi. Este un moment excelent pentru a realiza un progres real care înseamna mult pentru voi, pentru muncă, dar şi pentru relaţiile şi obiectivele pe termen mai lung.

Gemeni – Marte în Gemeni vă exacerbează ego-ul, vă dă un impuls puternic pentru a obţine ceea ce vreţi indiferent de ceea ce ar putea crede ceilalţi. Sunteţi mult mai fermi, mult mai siguri pe voi. Acest lucru ar putea provoca conflicte cu ceilalţi din dorinţa voastră de a câştiga cu orice preţ.

Rac – Soarele este sursa de energie pentru voi, astfel încât să vă aşteptaţi la o impulsionare a energiei interioare. Exprimarea este mai uşoară. Un plus de energie este adus în relaţii, în exprimarea cu uşurinţă, în afirmarea obiectivelor voatre. Mingea este în terenul vostru.

Leu – Încrederea în sine, nivelul de energie şi magnetismul personal sunt la cote maxime, fapt care vă permite să faceţi ceea ce vă place fără a fi nevoiţi să vă confruntaţi cu cei apropiaţi. Este o zi excelentă pentru a înainta cu afacerea sau pentru a promova din punct de vedere profesional.

Fecioară – Puterea de persuasiune asupra celorlalţi ajută în promovarea ideilor voastre şi duce la realizarea lucrurilor pe care vi le propuneţi astăzi. Este un moment excelent pentru a analiza care este nivelul relaţiilor voastre, ce anume vă doriţi de la o afacere sau de la o relaţie și încotro vă îndreptaţi.

Balanţă – Parcurgeţi în prima parte a zilei o criză de încredere din cauza provocărilor profesionale sau din partea altor persoane, precum persoane cu autoritate sau şefi, profesori etc. Sunt teste în ceea ce privește cât de reale sunt obiectivele voastre care vă forţează să justificaţi tot ceea ce faceţi.

Scorpion – Relaţiile sunt armonioase datorită calmului şi echilibrului interior. Relaxarea face ca lucrurile să curgă în flux continuu în toate domeniile vieţii. Planurile vizând eficientizarea muncii se realizează fără prea multe eforturi. Aşteptaţi-vă la favoruri şi la cât mai puţină rezistenţă din partea celorlalţi.

Săgetător – Marte în opoziţie cu semnul vostru reprezintă o provocare pe care va trebui să o depăşiţi dacă vreţi să vă atingeţi scopul propus sau pur şi simplu să fişi voi înşivă. Energia marţiană clocoteşte şi simţiţi o mare nevoie de a acţiona. Fiţi atenţi doar să nu vă răniţi la nivelul picioarelor.

Capricorn – Este o zi dificilă, dar veţi obţine ceea ce doriţi sau veţi realiza ceea ce v-aţi propus. Aveţi senzaţia că vă loviţi cu capul de un zid nevăzut şi că ceilalţi oamenii nu fac nimic pentru a uşura aceste probleme. Vi se pare că ei se opun eforturilor voastre şi vă provoacă să vedeţi cine sunteţi. Va trebui să acţionaţi ferm dacă vreţi să rezolvaţi ceva.

Vărsător – Este un moment favorabil să vă puneţi în practică ideile ca să dovediţi ceea ce vreţi de fapt. Oamenii şi colegii vă privesc cu simpatie, iar relațiile pe care le puneţi în mişcare vă dau un sentiment de încredere şi de convingere că sunteţi pe drumul cel bun. Stiţi ce vreţi şi sunteţi foarte energici.

Peşti – Un sentiment de echilibru şi linişte se aşterne peste toate lucrurile în care sunteţi implicaţi, ceea ce nu înseamnă că nu aveţi de depus ceva efoturi pentru a realiza ceea ce doriţi. Profesional mergeţi bine, umpleţi golurile de timp, lucru care va fi remarcat de şefi. Sunteţi susţinuţi de şefi sau de oameni cu putere.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri