ACUM. Accident la fantana MIORITA. Trafic ingreunat spre aeroport. VIDEO

Accident la fantana MIORITA

Laurentiu se afla in trafic la ora 17:45 si se indrepta spre Casa Presei. In timp ce se apropia de fantana Miorita traficul a inceput sa devina deranjant de aglomerat.

Ma grabeam sa ajung la o intalnire de afaceri in zona Victoriei si eram deja in intarziere. La iesirea din tunelul de langa aeroport era o coada infernala. M-am gandit ca este ora de vina dar spre surprinderea mea era un mic accident, a declarat pentru TimeTV.ro Laurentiu.

Un BMW X3 nu a pastrat distanta regulamentara fata de participantul la trafic din fata lui, respectiv Mini Cooper-ul, si l-a ajutat sa traverseze trecerea de pietoni. Fiind ora de varf traficul a inceput sa fie imediat ingreunat pe banda sensului de mers- spre aeroport.

accident fantana miorita casa presei bmw mini cooper timetv

Accident la fantana MIORITA

Rubrica “Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebookgoogle+linkedintwitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Mai puteti citi pe TimeTV.ro si:

Social

Arhiva stiri