Si-a salvat familia de la moarte sigura cu un gest incredibil

Si-a salvat familia de la moarte sigura cu un gest incredibil. Un tata a devenit erou in Rusia dupa a trecut la milimetru pe langa moarte.

salvat-familia-de-la-accident

Pe strada vine un moment cand te vei bucura ca ai ramas ceva dupa atatea ore pierdute in fata jocurilor cu masini. Probabil la asta se gandeste si un rus ale carui reflexe i-au salvat familia de la moarte. Omul s-a ferit la timp si a evitat contactul cu o Lada Priora care venea rostogolindu-se spre el.

Nu stim cauzele care au dus la primul accident, desi e posibil ca soferul ladei sa fi adormit la volan sau sa fi atins roata din spate a tractorului. Cert e ca a ajuns intr-o clipa sa se rostogoloeasca pe drum cu aproape 100 km/h.

Actiunea se petrece la minultul 01:55

Rusul de mai sus si-a pastrat calmul in timp ce Lada se rostogolea spre el si a evitat elegant impactul nimicitor. A trecut la perfectie printre Lada si tractorul de pe contrasens. Dar trebuie sa mentionam ca si norocul a jucat un rol important, pentru ca daca totul s-ar fi intamplat cu o secunda mai devreme, manevrele de evitare ar fi devenit inutile.

Familia rusului a coborat socata din masina. Acesta s-a dus apoi sa-l salveze pe soferul din Lada care a scapat cu viata in urma accidentului.

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si : Accident spectaculos la OBOR. S-a rasturnat in timp ce gonea spre Colentina. VIDEO

Social

Arhiva stiri