Opel Insignia Country Tourer isi arata partea dura

Opel Insignia pentru aventurieri. Producatorul german a dezvaluit fotografii oficiale si detalii despre noua Insignia Country Tourer, care va intra in competitie cu alte versiuni cu pretentii de SUV ale unor modele de clasa medie: Audi A4 Allroad, Peugeot 508 RXH si Volkswagen Passat Alltrack.

opel insignia-timetv
Pentru a se diferentia de modelul standard, Insignia Country Tourer a primit un grilaj frontal modificat si protectii suplimentare argintii, in fata si in spate, ceea ce ii ofera un aspect mai dur.

opl insignia-timetv
Opel Insignia Country Tourer va fi disponibil cu doua motoare diesel: unul de 2.0 litri biturbo CDTi, cu 193 CP si 400 Nm, precum si varianta mai cuminte a acestuia, cu doar 163 CP.

opel insignia-timetv
Sistemul de tractiune integrala controlat electronic poate distribui cuplul motor intre cele doua punti in functie de aderenta. Pentru a economisi carburant, in mod normal sunt angrenate doar rotile din fata, puterea fiind distribuita si catre rotile din spate in momentul in care sistemul detecteaza pierderi de aderenta.

opel insignia-timetv
Preturile vor fi facute publice dupa prezentarea oficiala de la Salonul Auto de la Frankfurt, la sfarsitul lunii septembrie. Se asteapta ca vanzarile sa inceapa la sfarsitul anului.

opl insignia-timetv

Citeşte pe Time TV şi:

Fascinaţia “muscle car”: am condus Dodge Charger 500 383 V8, din 1970 VIDEO

Social

Arhiva stiri