De ce n-am fost contactați de civilizații EXTRATERESTRE

De ce n-am fost contactați de civilizații EXTRATERESTRE?

Neil DeGrasse Tyson, un celebru astrofizician american susține că omenirea nu a fost contactată de extratereștri pentru că nu prezentăm niciun intrese pentru alte civilizații și pentru că nu suntem sufiect de inteligenți.

contact-extraterestri-pamant-EXTRATERESTRE

Într-un interviu publicat de Business Insider, Tyson spune că oamenii le sunt inferiori locuitorilor altor planete, astfel că civilizațiile extraterestre nu sunt interesate de noi.

„Mă întreb dacă nu cumva am fost studiați de unii extratereștri care, după ce au observat comportamentul oamenilor, au conchis că nu există semne de viață inteligentă pe Terra”, a declarat astrofizicianul.

În același timp, cercetătorul este de părere că unele rase extraterestre avansate ar putea să ne facă rău, așa cum oamenii le fac rău unor forme de viață pe care le consideră mult inferioare. „Nu treci pe stradă pe lângă un vierme și te întrebi la ce se gândește.

Nu, pur și simplu îl calci”, spune acesta. Neil DeGrasse Tyson este astrofizician și specialist în comunicare științifică, directorul Planetariului Hayden din cadrul Centrului Rose pentru Pământ și Spațiu din New York și cercetător asociat în cadrul Departamentului de astrofizică al Muzeului American de Istorie Naturală Din anul 2006, este prezentator al programului educațional NOVA scienceNOW, găzduit de televiziunea PBS.

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri