ARTMAROC 1 Garage Sale Artsy de la Kitră la Acuarela

Artmaroc1_Kitră_parteneri


Duminică, 21 iulie, între orele 13:00 și 18:00, Kitră își scoate lucrurile artistice la soare în GrădinAcuarela! Tricouri, sacoșe, printuri, jucării, cărți, stickere și lucrări de la Kitră se vor bronza la soare într-un Artmaroc în grădină!

KITRĂ aka Nicu Duță a absolvit Universitatea de Arte, secția Grafică. Este un ilustrator și toydesigner bucureștean, iar lucrările sale sunt psihedelice, experimentale și uneori inspirate din cultura tradițională, împletind în mod ironic diverse valori culturale străine. Kitră este și co-fondator Eldercut, un grup dedicat toy designului.
 
Artmaroc este un garage sale de artă organizat de Asociația Culturală Imbold și Acuarela cu scopul de a promova tinerii artiști, de a media într-un context relaxat contactul dintre artist și publicul său și de a facilita accesul și achiziția de artă contemporană.
 
Prima ediție Artmaroc scoate la soare tricouri, sacoșe, printuri, jucării, cărți, stickere și lucrări de la Kitră și activează spiritul artsy printr-un live drawing pe BUSBAR Acuarela.

Accesul este liber.

Citește pe Time TV și:

Un tablou… pe pâine la micul dejun!

Cinci medalii şi locul 1 în Europa la Olimpiada Internaţională de Fizică

Oamenii care merg pe apă, portrete fără Photoshop

Adevarul despre “Codul lui Da Vinci”. Ce mesaje secrete se ascund in tablourile sale

 

Social

Arhiva stiri