HOROSCOP 17 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Astăzi sunteţi extrem de conştienţi de poziţia voastră în societate, de reputaţie, responsabilităţi şi obiectivele pe care le aveţi de atins pentru a excela în carieră. Putem spune că vorbim încă de influxurile Lunii Pline dacă ne gândim la felul în care sentimentele de care habar nu aveaţi ies, intens, la iveală şi care ar putea să vă destabilizeze într-o oarecare măsură.

Taur – Energia vitală este la cote ridicate. Daţi dovadă de simţ organizatoric numai bine să puteţi regla problemele minore care se mai regăsesc la anumite niveluri. Fiţi deschişi şi bucuraţi-vă de reacţiile pozitive ale celor din jur! Aveţi grijă însă că veţi aluneca cu destul de multă uşurinţă în lumi imaginare şi veţi fi uşor de manipulat.

Gemeni – Atribuirea de sarcini precise sunt astăzi prioritare în viaţa voastră. Realizaţi că este foarte greu să le faceţi pe toate oricât de versatili aţi fi. Este vorba despre echilibru şi decizie în relaţie, iar o ruptură bruscă vă poate afecta puternic. Așadar, nu este nevoie decât de puţină atenţie, un zâmbet şi poate o invitaţie într-o mică vacanţă ca lucrurile să fie ok.

Rac – Astăzi nu este o zi tocmai bună pentru a acţiona independent sau agresiv, deci atenţie! Din când în când, simţiţi că trebuie să sprijiniţi pe cineva şi numai pentru companie, dacă nu pentru plăcerea de a ajuta. Puteţi ţine cont de sfatul cuiva apropiat după cum foarte bine vă puteţi ghida doar după propriile instincte.

Leu – Sunteţi deosebit de sensibili la defectele celor din jur şi aceasta vă poate inspira să fiţi mai atenţi la sănătatea voastră. V-aş sugera să nu fiţi ipohondri şi să nu mergeţi la medic la prima durere. Posibil să resimţiţi unele poziţii vicioase de la locul de muncă, precum dureri de spate, cefalee ş.a. Greşelile de management vă deranjează profund.

Fecioară – Persuasiunea voastră vă va ajuta să vă atingeţi obiectivele astăzi. Să nu vă fie teamă să vă arătaţi sensibilitatea faţă de colegi şi nici priceperea în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională. Imaginea voastră are nevoie de promovare dacă vreţi să ţineţi pasul cu vremurile. Fiţi gata să lucraţi şi pentru voi, nu doar pentru alţii.

Balanţă – Faceţi ceea ce trebuie să faceţi şi refuzaţi să cădeţi pradă tentaţiei. Asiguraţi-vă că subalternii au înţeles ce sarcini le-aţi trasat, nu cumva să vă pomeniţi în vreo situaţie jenantă. Faceţi tot ce puteţi ca să îi ajutaţi pe cei care v-au cerut ajutorul. Constataţi cu bucurie că investiţiile făcute în renovarea casei s-au amortizat. Norocul bate la uşă, oportunităţile vă iau cu asalt, nu trebuie decât să le accesaţi!

Scorpion – Vă retrageţi în lumea voastră cu obstinenţă, ceea ce vă va detaşa de prieteni şi de familie. Minciuna şi nesiguranţa au fost mereu de netolerat pentru voi.

Săgetător – Propunerea de a intra într-o nouă asociere vă va aduce în contact cu oameni importanţi din domeniul energetic. De regulă, voi nu sunteţi persoane ambiţioase care să ajungă până în vârf cu orice preţ. Astăzi este un moment bun să escaladaţi scara socială cu ajutorul protectorilor.

Capricorn – Aveţi multe abilităţi practice ceea ce face să fiţi mai încrezători în ceea ce vă doriţi. Nu ştiţi să gătiţi sau să meşteriţi prin casă? Nicio problemă. Acum este momentul să învăţaţi. Nu este nicio ruşine în a recunoaşte că nu ştiţi, nimeni nu s-a născut atotştiutor. De fapt, oamenii vor admira tocmai această onestitate!

Vărsător – Probitatea voastră morală este totuşi la cote ridicate şi de aceea consideraţi că nu este etic să profitaţi de poziţia voastră profesională, deşi şansa de promovare este foarte mare. Aveţi şansa să împărtăşiţi din experienţa voastră celor mai tineri. Nu vreţi să faceţi tapaj de ce ştiţi, dar nu vă place nici să vi se ignore cunoştinţele vaste.

Peşti – Unele acuze de coruptibilitate din trecut pot reveni acut în realitate, dar aveţi şansa să demonstraţi că au fost nefondate. Încredeţi-vă în instinctele proprii. Cel mai bine vă simţiţi atunci când lucraţi în spatele scenei pentru a vă atinge obiectivele profesionale. Nu este nimic greşit în a folosi anumite surse pentru a merge mai departe.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Vineri, între orele ora 21:00 – 23:00, veți putea intra în legătură DIRECTĂ cu astrologul MINERVA, apăsând pe secțiunea TIMETV LIVE.

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri