HOROSCOP 15 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Sunteţi gata de o adevărată aventură astăzi, dar încă din start sunteţi dezamăgiţi pentru că ideile pe care le aveţi se dovedesc a fi perimate. Rezultatul? Stări de nelinişte şi de indecizie, stări care nu vă fac deloc bine. Nu vă place rutina!

Taur – Ideea voastră despre distracţie este că nu doriţi să fiţi doar un partener frivol, dornic numai de divertisment. Vă doriţi ceva palpabil, practic şi de profunzime. În consecinţă, astăzi veţi remarca progrese serioase în proiectele la care lucraţi şi care până nu demult cereau eforturi serioase. Aş spune să vă aşteptaţi la rezultate pe măsură.

Gemeni – Astăzi comunicaţi foarte bine şi daţi dovadă de echilibru în ceea ce faceţi. Navigaţi în ape liniştite şi cu toate acestea ar fi bine să nu încercaţi să clătinaţi barca pentru că se pot ivi probleme neaşteptate. Dacă tot vreţi să rezolvaţi probleme de profunzime, atunci va trebui să daţi dovadă de măiestrie şi implicare.

Rac – Încercaţi să fiţi atenţi la serviciu, dar şi la felul în care vă purtaţi cu cei din familie. Dispoziţia interioară vă permite să treceţi astăzi cu uşurinţă de la o activitatea la alta, de la un proiect vechi la unul nou. Relaţiile cu partenera/ul de viaţă se pot tensiona brusc, probabil din cauza aparentei lipse de interes.

Leu – Defensiva poate fi cel mai mare duşman al vostru astăzi, deşi simţiţi nevoia inconştientă de a vă apăra şi probabil resentimente în ceea ce privește anumite persoane care vin la voi şi vă solicită ajutorul. Vi se pare ciudat să daţi crezare sincerităţii celor care îşi oferă serviciile, deşi intuitiv ştiţi că aveţi nevoie de sprijinul lor.

Fecioară – Ziua de astăzi poate fi percepută destul de detaşat, deşi starea voastră emoţională este puternică. Poate un soi de sentiment de autoprotecţie să vă facă să simţiţi nevoia de autoapărare. Problemele materiale, cele legate de bunuri, dar şi de familie vă acaparează atenţia întru totul. Cu toate acestea nu vă simţiţi generos, ci mai de grabă jenaţi de reuşitele voastre.

Balanţă – Sunteţi luminoşi, solari de-adevăratelea, dar şi atenţi la starea de spirit a celor din jur. Lucraţi la ralenti, faceţi conexiuni ascultând sporovăielile celor din jur şi trageţi concluziile reale. Puneţi accent pe schimbul de informaţii şi interacţionaţi cu foarte multă uşurinţă. Cu toate acestea ar trebui să vă aşteptaţi şi la critici.

Scorpion – Câştigurile cele mai bune vor veni prin intermediul ajutorului pe care l-aţi dat altora. Folosiţi-vă inventivitatea pentru a găsi soluţii ingenioase. Câştigurile financiare se pot asigura prin investiţii înţelepte. Nu daţi vina pe alţii pentru încăpăţânarea voastră. Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi deodată deoarece aţi putea avea probleme.

Săgetător – Nu vă forţaţi norocul în relaţia cu şefii. Disputele se pot isca din cauza lipsei de onestitate a unor colegi sau parteneri. Oboseala şi neglijenţa vă pot fi cei mai mari duşmani astăzi. Particpaţi la discuţii şi faceţi planuri alături de cei cărora le place să vorbească la fel de mult ca şi vouă. Vă puneţi serios pe făcut bani crezând că aceasta va debloca viaţa afectivă aflată în impas.

Capricorn – Aerul vostru superior şi autoritar vă face extrem de atrăgători. Oamenii sunt atraşi de siguranţa voastră de sine şi nu se dau în lături de la a vă face propuneri. Vedeţi să nu afle că sunt momente în care vă simţiţi nesiguri pentru că această descoperire i-ar speria şi dezamăgi. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, farmecul intelectual vă va da de furcă!

Văsător – Nu risipiţi banii pe obiecte de lux. Nu fiţi timizi dacă doriţi să petreceţi mai mult timp cu o persoană deosebită. Mai bine asumaţi-vă un angajament în acest sens. Cântăriţi argumentele pro şi contra deoarece veţi lua o decizie care vă poate schimba defintiv şi irevocabil modul de viaţă.

Peşti – Adâncirea planului spiritual şi creşterea financiară vă dau statisfacţia de care aveţi atâta nevoie. Aveţi nevoie de ajutor mai ales dacă aprofundaţi un domeniu financiar nou, aşa că nu ezitați să cereţi sfatul unor experţi în domeniu. Colegii sunt impresionaţi de creativitatea voastră. Se bazează pe voi să revitalizeze momentele plictisitoare sau monotone.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri