Accident spectaculos la OBOR. S-a rasturnat in timp ce gonea spre Colentina. VIDEO

Catalin ne-a trimis pe adresa redactiei, contact@timetv.ro, cateva poze si un filmulet de la un accident petrecut in zona OBOR spre Colentina. Automobilul este marca Wolkswagen Polo.

Accidentul a avut loc în cartierul Colentina în jurul orei 18. Şoferul, de etnie arabă circula cu o viteză destul de mare şi a vrut să depăşească un alt autoturism pe linia de tramvai. Moment în care nu a mai putut evita refugiul pietonal şi a intrat în el. În urma impactului puternic, maşina s-a răsturnat.

În maşină se aflau şoferul şi o femeie. Cei doi s-au ales doar cu răni minore şi cu o sperietură groaznică. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de urenţă care au acordat asistenţă răniţilor.


Cei doi au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii medicale.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcool test iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis o anchetă şi vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Accident spectaculos la OBOR. S-a rasturnat in timp ce gonea spre Colentina. VIDEO

accident Obor

image 3 image 4 image 5 443 image

Rubrica “Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebookgoogle+linkedintwitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Mai poti citi si:

 

Social

Arhiva stiri