HOROSCOP 12 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Fiţi atenţi la tot ce veţi face pentru că toţi sunt cu ochii pe voi aşa că demonstraţi că sunteţi cei mai buni. Mercur susţine planul ideatic, comunicarea, drumurile, iar Marte vă aduce energia de care are nevoie vitalitatea voastră.

Taur – Marte este în armonie cu Soarele natal, ceea ce înseamnă că cei din jur se prind în jocul vostru şi aveţi multe şanse de a vă demonstra şarmul şi veţi fi sprijiniţi de prieteni sau colegi să rezolvaţi circumstanţele cu care vă confruntaţi. Fiţi atenţi la oportunităţile pe care le întâlniţi.

Gemeni – Și pe voi vă susţine stăpânul planetar în ceea ce priveşte dumurile şi comunicarea. Marte vă dă şi el energia de care aveţi nevoie şi totuşi ei sunt în aspecte stresante cu celelalte planete personale. Deşi este o perioadă dinamică, încercaţi să nu luaţi decizii importante astăzi, pentru că vor avea un dram de nerealism.

Rac – Este o zi favorabilă pentru a fi acceptat şi apreciat pentru ceea ce sunteţi, ceea ce faceţi, pentru relaţiile de colegialitate sau de subordonare pe care le respectați, pentru relaţia cu autoritatea. Azi există șanse de promovare. De asemenea, este un moment excelent pentru a armoniza starea emoţională cu buna dispoziţie, cu starea de confort interior.

Leu – Sunteţi impresionanţi şi curajoşi astăzi. Cu toate acestea, aveţi oarecare temeri în ceea ce privește poziția voastră pentru că uneori vă simţiţi ca şi cum aţi pluti în alte sfere. Ei bine, pentru voi asemenea situaţii sunt ipotetice, imaginare. Sunteţi stăpâni pe voi şi ştiţi foarte bine ce vreţi şi nici nu vă place să se amestece alţii în treburile voastre.

Fecioară – S-ar putea ca o perioadă de timp să locuiţi cu unele rude apropiate. Nimic rău în asta, doar că acestea vor profita fără ruşine de bunătatea voastră şi se vor bucura de lucrurile voastre fără pic de jenă. Iată un motiv plauzibil ca astăzi să fiţi stresaţi şi irascibili. Încercaţi să faceţi ca lucrurile să lucreze în favoarea voastră şi nu invers.

Balanţă – Astăzi ar putea ieşi în evidenţă generozitatea voastră. Sunteţi obişnuiţi să vă gândiţi mai întâi la ceilalţi, dar astăzi se pare că lucrurile se vor schimba. Sunteţi fascinaţi de tot ce se petrece în jurul vostru, aţi găsit o nouă formulă de libertate interioară, aţi făcut saltul de la trecut la viitor fără probleme majore.

Scorpion – V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să fie un Scorpion atotştiutor? Ei bine, astăzi aveţi ocazia să experimentaţi o asemenea posibilitate. Aveţi energie cât pentru zece, oamenii apelează la voi şi la ajutorul vostru, iar voi găsiţi cu uşurinţă soluţii pentru problemele lor. Ce mai, astăzi lumea vă aparţine!

Săgetător – Aveţi ocazia să prindeţi o şansă din zbor, în ceea ce priveşte profesia voastră. Oamenii sunt impresionaţi de personalitatea voastră şi de aceea, pentru cei care doresc un job, astăzi sunt şanse serioase să vă găsiţi. Dacă vreţi să deschideţi ceva pe cont propriu, astăzi este o zi propice.

Capricorn – Astăzi aveţi ocazia să vă puneţi în valoare ideile şi optica în ceea ce privește muncă şi latura lubrică a vieţii. Sunteţi conştienţi de propria valorare, dar şi de rolul pe care îl aveţi de jucat în societate. De asemenea, vă preocupă şi soarta celor din subordine sau a colaboratorilor apropiaţi.

Vărsător – Și voi puteţi face faţă cu succes noilor provocări care vin dinspre domeniul profesional, dar şi dinspre cel spiritual. Multe din drumurile voastre vor fi legate de aprobările de care aveţi nevoie pentru a demara proiectele pe care le aveţi în minte. Oricum astăzi trebuie să luaţi câteva decizii de interes general.

Peşti – Astăzi este un moment propice pentru a concepe un copil. De asemenea, puteţi primi oferte de nerefuzat. Iată două repere cu care aţi putea pleca în weekend. Dacă cea de-a doua cere reflecţie şi gândire, prima reprezintă ceea ce aşteptaţi de foarte multă vreme. Aşa că, îmbinaţi utilul cu plăcutul, refugiaţi-vă undeva cu partenerul şi lucrurile vor decurge cum trebuie.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi! HOROSCOP

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri