VUHL 05 – supermasina mexicana, prezentata la Londra – FOTO

Masinile pentru circuite solicita astazi o intreaga industrie lucrativa, iar noua companie mexicana VUHL tinteste spre a fura atentia de la vedetele KTM X-Bow si Ariel Atom, cu noua masina super usoara – VUHL 05. Prezentata in cadrul unui eveniment privat la RAC Club din Londra, VUHL 05 va aparea de asemenea, duminica, la Festivalul Vitezei de la Goodwood, care va avea loc in perioada 11-14 iulie. La volanul sau va fi vedeta mexicana de Formula 1, Esteban Gutierez.

masina mexicana vuhl-timetv

Motorizat de un 4 cilindri Ford Ecoboost de 2 litri, turbo, care produce 285 CP si un cuplu motor de 420 Nm, VUHL este capabil sa atinga 0-100 km/h in 3,7 secunde si o viteza maxima de 245 km/h. Sasiul este din aluminiu si beneficiaza de o caroserie din material plastic ranforsat, care poate fi, optional, realizata din fibra de carbon. Rezultatul este o masa totala de doar 695 kg. Anvelopele au fost construite in parteneriat cu Michelin si mai multe firme britanice.

supercar mexican vuhl 05-timetv

Conceputa de fratii Guillermo si Iker Echeverria, pentru a oferi bucurie pura iubitorilor de viteza, masina nu are servo-directie, iar cutia de viteze are 6 trepte. In ceea ce priveşte pretul, mexicanii au anuntat ca VUHL 05 va fi disponibil pentru 65.000 de euro. Masina urmeaza sa fie vanduta initial doar in Marea Britanie si America de Nord, incepand cu primavara lui 2014.

Social

Arhiva stiri