Primele imagini cu Mazda 3 sedan – GALERIE FOTO

Site-ul ceh auto.cz a prezentat un set de poze oficiale in care vedeta este noua Mazda 3 sedan. Regasim astfel in imagini o reinterpretare a berlinei Mazda 6, de fapt, la scara ceva mai mica, cu un grilaj cu personalitate in fata si cu linii „atletice” specifice stilului Kodo, noua tendinta de design a marcii nipone.

Mazda 3 sedan
Designul interiorului este modern, cu materiale de calitate imbunatatita si un display situat pe bord. Multumita schimbarilor aduse masinii, interiorul a mai castigat spatiu, pentru a fi mult mai comod. Ca si plansa de bord, motorizarile vor fi aceleasi de pe versiunea hatchback, pe care TimeTV v-a prezentat-o aici.

Mazda 3 sedan

Se preconizeaza ca Mazda nu va dezvolta si alte versiuni in gama, hatchback-ul si sedan-ul ramanand singurele variatiuni ale modelului de clasa compacta japonez.

Mazda 3 sedan
Toate modelele noi Mazda vor beneficia de tehnologia SkyActiv, care  presupune scaderea greutatii masinii si cresterea eficientei. Mazda 3 sedan isi va face debutul in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt, iar pe piata va intra la sfarsitul anului.

 

Social

Arhiva stiri