Cocalari fericiți după BAC. Sărbătoare mare / VIDEO :))

cocalari

Fericire după BACALAUREAT 2013, pe stil cocălăresc. Mai mulţi tineri cocalari au dat spectacol pe străzi, să afle toată lumea cât de inteligenţi sunt ei.

COCALARI FERICIŢI DUPĂ BAC

Imaginile au fost filmate în Pantelimon, lângă Bucureşti. Tinerii au sărbătorit până noaptea târziu luarea BACALAUREATULUI 2013.

Şi s-au distrat să-i audă tot oraşul. N-au ţinut cont că pot fi amendaţi pentru tulburarea liniştii, sau pentru încălcarea regulilor de circulaţie.

Video cocalari mai jos:

Cocalar din DEX: Cocalarul este un om deosebit, cu sentimente, pasiuni şi visuri. Din cauza modului în care se îmbracă, vorbeşte şi se comportă, mulţi oameni îl tratează cu lipsă de respect, lehamite sau chiar îl ignoră şi ocolesc. Pentru a înţelege mai bine un cocalar trebuie să-l cunoşti mai întîi: Cocalarul automobilist Cunoscut în cartier pentru cel mai rezistent scotch de pe farurile maşinii, cocalarul automobilist este o întreagă enciclopedie auto & tuning. Neon, lunetă, lămpi de poziţie albastre, autocolante (BOSS, SONY, 2fast4u, Need4Speed).

cocalar, cocalari, s.n. Persoana in care nu poti avea incredere, neserioasa.

cocalar = termen ce denumește acele persoane lipsite de etică, neîncadrate prin acțiunile lor în limitele bunului simț. Se disting în general prin burțile mari, cefe groase și transpirate, lanțuri groase atârnate la gât.

Preferințele lor muzicale sunt formate din manele și muzică house.

Social

Arhiva stiri