HOROSCOP 9 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Fiind mai calmi, mai relaxaţi şi mai odihniţi, astăzi vedeţi altfel lucrurile. Sunteţi de acord cu sfaturile pe care le primiţi, mai ales dacă vin de la femeile în care aveţi foarte multă încredere. Vă puneţi în valoarea ideile şi chiar scoateţi bani de pe urma lor. Pregătiţi-vă de o perioadă extrem de încărcată.

Taur – Ajungeţi la o înţelegere cu cineva în vârstă în ceea ce privește actele pentru o moştenire sau, în sfârşit, îi convingeţi pe părinţi că este timpul să vă cumpăraţi un autoturism. Posibil să plecaţi în concediu pe nepusă masă sau cineva de la drum să vă ofere ceva ce vă doriţi foarte mult.

Gemeni – Mintea voastră funcţionează precum un ceas. Aveţi idei, dar şi capacitatea de a scoate lucrurile din impas. Şi veţi fi răsplătiţi pe măsură. În cazul unor lucruri care trebuie legitimate sau legiferate pregătiţi-vă şi de o vizită pe la notar ori pe la arhiva Tribunalului sau a Primăriei. Puneţi burta pe carte dacă aveţi examene de susţinut.

Rac – Aveți o decizie importantă de luat astăzi! De această decizie este legat viitorul unora dintre voi. Pe de altă parte, va trebui să fiţi atenţi la alimentaţie, pentru că riscul de intoxicaţie alimentară este foarte mare. Cei care sunt într-o relaţie fac planuri de căsătorie sau pentru un parteneriat de afaceri.

Leu – Sunt șanse foarte mari astăzi să plănuiţi achiziţia unei case sau să vă schimbaţi locaţia la propriu. Alţii ar putea demara astăzi o mică afacere pe cont propriu care să se dezvolte într-un ritm rapid. Un proiect pe care îl susţineţi va fi aprobat, iar dacă aveţi de dat vreun examen totul va fi bine.

Fecioară – Veţi face ceea ce doriţi, totul este să vă decideţi clar şi precis încontro veţi merge. Vor veni venituri prin manipularea banilor altora. Organizarea şi funcţionarea va fi la paramentri maximi. Depuneţi eforturi serioase ca să vă faceţi înţeleşi şi să obţineţi anumite promisiuni mai ales că este vorba despre banii voştri.

Balanţă – Aveţi nevoie de cineva special pentru a arăta cât sunteţi de atenţi şi este mai uşor decât credeţi! Vedeţi dacă puteţi găsi o modalitate de a vă face utili mai ales că sunteţi foarte atenţi la detalii. Faptul că vă puteţi focaliza atenţia pe gândire este foarte important deoarece vă face viaţa mai uşoară.

Scorpion – Astăzi trebuie să fiţi mai chibzuiţi decât de obicei şi chiar să luaţi atitudine faţă de cei care nu sunt atenţi la ceea ce au de făcut. Planul de activităţi l-aţi pus la punct, dar lăsaţi-vă şi un loc de respiro, măcar pentru o mică improvizaţie.

Săgetător – Nu vă prea încredeţi în ceea ce vi se va spune astăzi pentru că toate promisiunile sunt parcă lipsite de realitate. De asemenea, fiţi foarte atenţi la ce promiteţi voi. Nu vă angajaţi în ceva ce nu puteți duce. Pe de altă parte, tot ceea ce este astăzi idee, mâine poate deveni realitate.

Capricorn – Nu este o zi tocmai bună pentru a divulga un secret sau pentru a face confidenţe chiar şi unei persoane pe care o ştiţi de mult timp. Nu că ar trebui să fie lucruri pe care să le păstrezi tăinute toată viaţa, ci pur şi simplu pentru că sunt anumite lucruri pe care ar trebui să le ţineţi numai pentru voi.

Vărsător – Vedeţi ce spuneţi, cum spuneţi, cui spuneţi, alegeţi-vă cuvintele cu grijă, nu de alta dar puteţi fi înţeleşi greşit şi în acelaşi timp, să stârniţi confuzie. Cu toate acestea, aveţi energia necesară pentru a face lucrurile aşa cum trebuie. Aveţi curajul să salvaţi o situaţie jenantă spre uimirea multora.

Peşti – Vă puteţi confrunta cu unele provocări. Puteţi întâlni pe cineva, lucru deloc rău, doar să fiţi atenţi cu ce intenţii vrea să se apropie de voi. Sunt destui care vor să vă intre în graţii astăzi. Nu daţi atenţie zvonurilor fără acoperire și nu intraţi în panică prea repede.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri