HOROSCOP 8 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – foarte greu vă decideţi să semnaţi nişte acte, dar trebuie să vă gândiţi că acele acte vă vor aduce beneficii timp îndelungat. Pe de altă parte, vin şi nişte bani care vă scot din încurcătură pentru ceva vreme. Dacă sunteţi în vacanţă ori în concediu, atenţie la răceli.

Taur – se menţin tensiunile de săptămâna trecută sub rezerva că totuşi reuşiţi să canalizaţi aceste furii interioare. Vreţi să faceţi unele schimbări în casă, dar ceilalţi nu sunt de acord şi acest lucru vă macină. Încercaţi să vă detaşaţi şi luaţi lucrurile cum sunt altfel riscaţi să rupeţi toate legăturile.

Gemeni – doriţi să faceţi bine lucrurile în care sunteţi implicate, dar se găsesc destui care să vă destabilizeze emoţional. Încercaţi să vă implicaţi puţin şi în viaţa celor vârstnici sau acordaţi-le ceva mai multă atenţie. Veţi fi mult mai bogaţi sufleteşte. Dezamăgirile legate de şcoală vă aparţin în mare parte.

Rac – aveți idei creative, dorinţa de a schimba ceva cu adevărat în viaţa voastră, nevoia de a vă exprima altfel decât aţi făcut-o până acuma. Reuşitele ţin în mare măsură de încrederea în voi înşivă, dar şi de încrederea în colaboratorii apropiaţi. Atenţie la sănătatea cuiva mai în vârstă de care sunteţi foarte legaţi.

Leu – pentru voi, mai ales dacă sunteţi în concediu sau în vacanţă, viaţa pare să nu aibă secrete. Reuşitele ţin în mare parte de creativitate, de curajul de a pune în practică ideile novatoare pe care le aveţi, de a vă racorda la nevoile cotidiene ale celorlalţi şi de a le răspunde pe măsură.

Fecioară – astăzi reuşiţi să vă dedaţi la plăcerile vieţii intime mai ales că aveţi şi cu cine. Vedeţi că este şi un pericol aici. Luna Neagră poate aduce plăcere şi intensitate, dar poate aduce şi iluzie, prefăcătorie, minciună și falsitate. Banii vin constant şi fără probleme.

Balanţă – acte, acte, extrase de cont, carduri cu probleme sau conturi care se alimentează greu, bani care ajung la fel de greu la destinaţie ceea ce vă scoate pur şi simplu din minţi. O discuţie în forţă repune pe tapet probleme mai vechi, relaţiile cu cei din jur, capriciile unora şi obedienţele altora şi uite aşa mai trece o zi.

Scorpion – câştigaţi bani prin manipularea banilor altora. Va trebui să vă schimbaţi atitudinea despre cum se câştigă banii altfel riscaţi un blocaj din care cu destul de multe eforturi veţi ieşi şi nu vă va ajuta nimeni, va trebui să vă descurcaţi singuri. Bate la uşă vacanţa binemeritată.

Săgetător – şi voi trebuie să vă puneţi mintea la lucru, mai ales că este nevoie de un nou plan sau de o nouă strategie profesională. Nu vă fie teamă, lucrurile merg bine şi aveţi tot concursul să puneţi în practivă lucrurile pe care le doriţi. Veniturile sunt sigure chiar dacă depuneţi foarte multe eforturi pentru a le avea.

Capricorn – vă reveniţi în forţă. Nu spun că este vorba despre reorientare profesională, cât mai de grabă de o revigorare ideatică, nevoia de a studia se va manifesta în forţă zilele acestea. Tinerii a căror existenţă este legată de drumuri vor obţine ceea ce doresc cu uşurinţă, nu vor trebui decât să ceară.

Vărsător – nici la voi lucrurile nu stau prea rău exceptând irascibilitatea voastră de cu noaptea în cap. Dar sunt convinsă că vă veţi calma repede pentru că se întrevăd şansele unei negocieri sau a unei modalităţi de a face ceva bani. Oricum bugetul vostru cam sărăcit începe să dea semne de îmbunătăţire.

Peşti – poate izbucni un mic foc de paie din cauza neachitării unor sume, pierderii unor sume de bani sau o pagubă minoră care provoacă neajunsuri destul de mari. Comunicarea este foarte bună, așadar iată măcar un motiv pentru care să vă angajaţi în negocierea unor conflicte.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri