Lampioane zburătoare pentru nuntă / Lampioanele zburătoare, fița nunților

LAMPIOANELE ZBURĂTOARE – Întotdeauna v-ați dorit un lucru memorabil?

Lampioanele zburătoare pot fi soluția ideală pentru sărbători, Anul Nou, NUNȚI, onomastici – zile de naștere sau orice alt eveniment special.

Lampioanele zburătoare

Lampioanele zburătoare

Bineînțeles, în 2013 ultima fiță a nunților sunt lampioanele zburătoare. Fie ele albe, roșii, sau chiar plutitoare, lampioanele zburătoare sunt peste tot în anul 2013.

Lampioanele zburătoare fac parte din categoria focurilor de artificii, dar spre deosebire de acestea, nu necesită o instruire în ceea ce privește folosirea lor.

LAMPIOANELE ZBURĂTOARE vor zbura până la 20 de minute și se pot ridica la peste 500-1000 de metri înălțime, creând o vizibilitate a acestora pe distanțe mari.

Lampioanele zburătoare bune sunt fabricate în totalitate din hârtie ignifugă, materiale bio-degradabile iar cadrul este fabricat din bambus.

Lampioane zburătoare ieftine

Lampioane zburătoare

Originar acestea au fost utilizate în sărbătorile tradiționale chinezești sau thailandeze, creând o atmosferă fascinantă și pitorească oricărui eveniment. Se spune că o dorință scrisă și atașată de Lampioanele Zburătoare s-ar adeveri mai repede.

Lampioanele zburătoare sunt cunoscute și ca lampioane de hârtie, lanterne sau felinare zburătoare iar în unele zone ale țării oamenii se referă la acestea ca și „lampinioane”.

Indiferent de terminologia folosită, lampioanele zburătoare sunt din ce în ce mai cunoscute și folosite la noi în țară.

Alegeți lampioane zburătoare pentru a crea un efect vizual emoționant pe cer.

Lampioanele zburătoare pot fi o alternativă fantastică focurilor de artificii, ideale atât pentru nunți cât și pentru serbări sau alte ocazii speciale.

Lampioane zburatoare BUCURESTI

Lampioane zburatoare BUCURESTI

Multe companii vă pot oferi diferite metode sau tipuri de divertisment, însă nu întotdeauna este îndeajuns spectaculosul fără memorabil. Lampioanele zburătoare vă pot asigura ambele.

Lampioane zburătoare pentru nuntă / Lampioanele zburătoare, fița nunților

În condiții de calm, lampioanele zburătoare se pot ridica până la peste 800 de metri, înainte ca acestea să devină un strop îndepărtat de lumină la orizont.

Lampioanele zburătoare derivă ușor în cerul nopții și pot zbura mai mulți kilometri, înainte de a se lăsa încet înapoi pe pământ, creând un moment de bucurie și amintiri atât pentru prieteni cât și pentru membrii familiei.

Patru lucruri importante trebuie să conțină:

  1. Hârtie ignifugă – lampionul zburător este confecționat din hârtie ignifugă care nu se aprinde, în cazul în care va ajunge, din greșeală, în contact cu flacăra acesta se va înnegri iar la expunere îndelungată la flacără hârtia carbonizată se va sfărâma. În nici un caz nu va arde cu flacăra.
  2. Celula de combustibil – este preatașată, nu necesită asamblare. Confecționată dintr-un material îmbibat cu soluție inodoră. Nu picură.
  3. Să nu conțină sârmă – în Marea Britanie lampioanele zburătoare cu sârmă și celulă de combustibil din ceară sunt interzise.
  4. 100% biodegradabil – este confecționat în totalitate din materiale biodegradabile.

Dacă e din hârtie de orez, aceasta se descompune în totalitate în circa 1-2 luni, mai repede dacă ajunge în apă sau dacă plouă.

sky lantern

sky lantern – lampioane zburătoare

Sfoara are timp de desompunere de 1-2 luni (este vorba de o bucată mică de sfoară care susține celula de combustibil, ignifug).

Dacă are ramă din lemn de bambus, aceasta are timp de descompunere totală de circa 6-7 luni (Este vorba de o bucățică de lemn îndoit, care după descompunerea hârtiei și a sforii va arăta ca orice alt bețișor rupt dintr-un copac sau tufă).

Mai contează și mărimea lampionului zburător. Mărimea este categoric un avantaj: dacă e mai mare, se va vedea mai multă vreme pe cer, chiar dacă urcă la înălțimi peste 500-800 de metri.

Conceptul lansării lampioanelor zburătoare provine de aproape două mii de ani din China.

La început, lampioanele zburătoare erau folosite ca o modalitate militară de semnalizare pentru că puteau fi văzute de la foarte mare distanță. Cu timpul ele au devenit o modalitate de a sărbători, fiind folosite în cadrul festivalurilor sau ceremoniilor din Extremul Orient.

TimeTV.ro vă recomandă lampioane zburătoare pentru orice fel de eveniment special din viața dumneavoastră.

Dragos Sandulache – Lux Pentru Tine

Mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri