HOROSCOP 7 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – azi este o zi în care puteţi dovedi cât sunteţi de binedispuşi când vă preocupaţi de gospodărie. Vă plac lucrurile casnice, dar, din nefericire, la fel de repede vă plictisiţi. Găsiţi ceva de făcut, că se poate.

Taur – nu ştiu cât vă avantajează statul acasă. Cred că cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să ieşiţi să vă mai limpeziţi mintea şi ideile că aveţi destule. Poate aşa prindeţi curajul să spuneţi şi lucrurilor pe nume.

Gemeni – nu este momentul de bilanţuri casnice. Puneţi mâna şi schimbaţi dacă vreţi să schimbaţi ceva, dacă nu, nu mai încurcaţi lumea cu sugestiile voastre. Începeţi să deveniţi enervanţi, ceea ce nu e deloc bine!

Rac – la voi se mai îmbunează treaba, cu condiţia să nu mai faceţi bot pentru orice. Indiferent ce dicizie se va lua la serviciu nu comentaţi şi nici nu povestiţi acasă ce s-a petrecut. Este o capcană pentru cât de bine ştiţi să vă ţineţi gura.

Leu – astăzi gospodăriţi pe la casa bunicilor sau căsuţa pe care o aveţi la ţară. Munca în aer liber vă prinde bine chiar dacă este înnorat. Sunteţi în elementul vostru atunci când trebuie să organizaţi şi să dirijaţi.

Fecioară – se pare că pentru voi nu este duminică, altfel nu-mi explic de ce vorbiţi numai despre bani şi despre câştiguri. Obsesia pentru aspectul material al vieţii nu înseamnă nimic bun.

Balanţă – vă lingeţi rănile pentru problemele pe care vi le-au produs nişte Raci. Cel mai bine este să le retrageţi atribuţiile şi să le daţi altcuiva de încredere. Pe de altă parte aveţi grijă, la rinichi.

Scorpion – şi voi jucaţi astăzi în deplasare, undeva la ţară sau la rude. După prânz însă vă veţi întoarce acasă pentru că vreţi să vă odihniţi. De mult nu aţi mai simţit atât de acut nevoia de odihnă!

Săgetător – doamnelor, atenţie la răceli! Nu de alta, dar parcă, parcă vă văd umblând pe la medic luni. Posibil să faceţi schimbări de casă, de mobilier şi atunci aveţi grijă la greutaţi, cu spatele vostru sensibil, nu prea e bine să ridicaţi.

Capricorn – răcelile bat la uşă, cu stări de vomă, dureri musculare şi febră cum rar faceţi. Poate este mai bine aşa, pentru a realiza cât este de importantă familia. Alţi nativi pot petrece alături de cei dragi şi se simt foarte bine.

Vărsător – faceţi bani şi din piatră seacă. Acum, eu ştiu că voi sunteţi atipici, acţionaţi aparent legilor hazardului, dar chiar şi astăzi să vă gândiţi la cum să cheltuiţi, mi se pare prea de tot. Mai respiraţi, mai respiraţi…

Peşti – un weekend cu prietenii, măcar astăzi, nu? Discutaţi, povestiţi, faceţi planuri, vreţi să scăpaţi de probleme, găsiţi soluţii…Doamne, de ce nu sunteți fi voi aşa şi peste săptămână?! E posibil să întâmpinați dureri de oase.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri