HOROSCOP 5 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – ajutorul unei femei este vital astăzi pentru voi mai ales că femeia respectivă pare să aducă gura de oxigen după care aţi alergat toată săptămâna. Vedeţi că aveţi de înapoiat o sumă de bani împrumutată de la părinţi. Alţi nativi se gândesc deja la viitoarea zi de salariu.

Taur – voi nu mai vreţi altceva decât linişte şi abia aşteptaţi weekend-ul. Fetelor puteţi fi beneficiarele unor sume de bani, din muncă proprie, bani care vin din slujbele part-time. Îi veţi cheltui repede cu cineva din familie care are serioase probleme de sănătate. La capitolul iubire, staţi super!! Măcar atât, nu?

Gemeni – comunicarea excelentă face din voi un pion important care trebuie să împace şi capra şi varza. Faptul că primiţi ceva bani face să vedeţi lumea în alte culori şi cu alţi ochi, mai ales dacă vă grăbiţi să îi cheltuiţi fireşte pentru casă, dar şi pentru propriile capricii. Atenţie la deranjul intestinal.

Rac – la voi problemele ţin de picioare aşa că vedeţi pe unde călcaţi. Poate fi vorba şi despre o sensibilitate a ficatului. Dacă ne gândim la câte aveţi de rezolvat şi la ritmul în care trebuie să o faceţi nu ar trebui să ne mire nimic. Chiar dacă sunteţi nemulţumiţi de unele aspecte ale muncii voastre, încercaţi să nu le trasferaţi asupra familiei.

Leu – lucrurile cele mai frumoase se petrec la drum şi, bineînţeles, în prezenţa persoanei iubite. Dacă însă sunteţi la serviciu, înseamnă că un şef sau o şefă vă apreciază eforturile şi vă susţin în tot ce doriţi să faceţi. Să aveţi grijă la micile accidente la nivelul ochilor sau la sursele de electricitate cu care lucraţi.

Fecioară – problemele par să estompeze strălucirea realizărilor personale. Fiţi atenţi să nu cădeţi cumva în capcana autodeprecierii că e de rău. Lăsaţi-i pe alţii să vorbească, voi faceţi-vă treaba. Foarte greu vă decideţi cum să vă redistribuiţi oamenii cu care lucraţi direct, dar nu uitaţi că de ei depind foarte multe din reuşitele voastre.

Balanţă – o decizie foarte importantă pare să privească pe cineva tânăr din familia voastră. Nu este rău ce se petrece. Cei care activează în domeniul artei – pictori, scenografi, actori, dramaturgi sau regizori, pot semna astăzi un contract fabulos. Încercaţi să vă eliberaţi de sentimentul de limitare.

Scorpion – sensibilitate şi creaţie, cam acestea ar fi atributele zilei. Pentru unii pot fi însă probleme care ţin de manevrarea greşită a unor surse de electricitate, de mici conflicte cu un Berbec, dar şi de probleme care ţin de oboseală şi care se pot manifesta prin palpitaţii, stări de oboseală prelungite, dureri de cap.

Săgetător – nu vă supăraţi că nu vă ies anumite lucruri care ţin de drum, luaţi-le cum sunt şi vedeţi-vă de ale voastre. Dacă sunteţi la drum, atunci sunt posibile indigestii sau intoxicaţii alimentare, deci atenţie la ce mâncaţi. Un Vărsător vă întinde o mână de ajutor care nu ar trebui refuzată.

Capricorn – la voi totul adie a sentiment și romantism. Ce să mai, „la vie en rose” este în floare. Este un moment tocmai bun să vă faceţi planuri pentru un copil, pentru o căsătorie, pentru multe lucruri frumoase. Totuşi nu scăpaţi de durerile de articulaţii, în special de durerile de picioare şi nici de cele de spate.

Vărsător – parcă, parcă vă mai adunaţi şi reuşiţi să vedeţi anumite lucruri şi relaţii aşa cum ar trebui. Nu uitaţi că aveţi duşmani cu ghiotura, că vă puteţi confrunta şi voi cu probleme serioase de sănătate din cauza excesului, oboselii şi alimentaţiei. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să vă odihniţi.

Peşti – nici voi nu staţi prea strălucit la capitolul sănătate, mai ales că ar putea să vă chinuie pietricelele la rinichi. Vă puteţi pierde un bunic sau o bunică din cauza blocajului renal. De cealaltă parte, relaţia cu persoana iubită vă face să vă doriţi un weekend cât mai romantic şi lipsit de griji.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri