RATB faciliteaza drumul spre B’estfest Summer Camp 2013

Regia Autonoma de Transport Bucureşti (RATB) sprijina si anul acesta spectatorii B’estfest Summer Camp. Astfel,  acestia vor avea la dispoziţie şi o linie specială de transport până la intrarea în zona de festival, care va funcţiona tur şi retur, de la Piaţa Charles de Gaulle – chiar  din faţa Parcului Herăstrău (staţia de metrou Aviatorilor), cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B’estfest Park.

ratb b'estfest 2013-timetv

Autobuzele vor avea inscripţionate textul „Linie specială B’estfest” şi vor circula cu o frecvenţă de 15 minute, începând cu ora 16.30 în data de 5 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 16.00 în zilele de 6 şi 7 iulie, până la ora 22.00.

  Se va circula în direcţia B’estfest Park inclusiv după ora 22.00, însă la interval de 60 de minute, până la ora 5 dimineaţa. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B’estfest Park spre Bucureşti, în funcţie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6.00 dimineaţa. Preţul unei călătorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, respectiv 3,5 lei, plata fiind posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziţionarea titlului de călătorie, chiar la urcarea în autobuz.

b'estfest summer camp 2013 ratb-timetv

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la staţia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere festivalului.

Cei care vor veni cu maşina personală vor avea la dispoziţie două parcări în cadrul B’estfest Park, una cu plată situată lângă intrarea în festival, celalaltă gratuită, dar la o distanţă mai mare. În cadrul B’estfest Park vor exista şi suporturi speciale pentru biciclete.

ratb b'estfest 2013-timetv

Ediţia din acest an de B’estfest Summer Camp va avea loc în weekendul 5-7 iulie, la iarbă verde, pe islazul comunei Tunari şi include pe afiş nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alături de mulţi alţii.

Abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (199 de lei), biletele pentru o singură zi (99 de lei) şi voucherele de camping (40 de lei) sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu. În zilele de festival, biletele vor fi disponibile şi la casele special amenajate la intrarea în B’estfest Park. Copiii cu vârsta sub 14 ani, vor avea acces gratuit.

Sursa: mediafax.ro

Social

Arhiva stiri