PERLE BAC 2013 Părerile elevilor despre probe

PERLE BAC 2013. Nici nu s-au sfârşit probele scrise de la BACALAUREAT 2013, că primele „perle” au şi apărut. Nu însă în lucrările elevilor, ci spuse de aceştia chiar la ieşirea din sălile de examen.

Reporterii TimeTV.ro au stat de vorbă cu proaspeţii absolvenţi ai clasei a XII-lea, care au povestit cum li s-au părut subiectele de la proba obligatorie a profilului.

La Liceul Teoretic Benjamin Franklin din sectorul 3 al Capitalei, tinerii cărora le-au fost testate cunoştinţele de matematică s-au arătat uşuraţi că au reuşit să „scape”.

PERLE BAC 2013 – părerile elevilor

Eu am fost la fără frecvenţă, n-am mai fost la şcoală de trei ani şi tot am ştiut câte ceva”, a povestit o tânără. “Mă gândesc că cei care au mers normal la şcoală ar fi trebuit să ştie mai multe. Eu aşa zic”, a continuat ea.

PERLE BAC 2013

PERLE BAC 2013

Aceeaşi opinie este împărtăşită şi de colegii ei. “Eu în jumătate de oră terminasem tot”, se lăuda cineva.

Totuşi, pentru unii examenul nu a fost chiar atât de simplu: “Ştiţi care e problema cu liceul ăsta? Că n-ai de la cine să copiezi! Te uitai prin sală şi ei se uitau la tine. În stânga era prost, în dreapta prost”, conchidea un licean de la aceeaşi unitate de învăţământ.

Pentru proba de obligatorie a profilului s-au înscris 174.555 de elevi, dintre care cea mai mare parte au dat examenul la MATEMATICĂ – 136.964, iar 37.965 au susţinut proba la ISTORIE.

Mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri