MOTIVE întemeiate pentru a învăța o LIMBĂ STRĂINĂ

Să înveți o limbă străină nu-i tocmai cel mai distractiv mod de a-ți petrece timpul liber. Dar dacă ai primi garanția că învățarea unei limbi străine te-ar propulsa în carieră și ți-ar deschide oportunități nebănuite, nu crezi că un mic efort pe termen scurt ar merita din plin pe termen lung?

Cinci-motive-întemeiate-pentru-a-învăța-o-LIMBĂ-STRĂINĂ

Dacă printre hobby-urile tale se numără călătoriile, cu siguranță ai remarcat ușurința cu care te descurci într-o țară străină cunoscând o limbă de circulație internațională. În plus, oamenii sunt mai prietenoși cu cei care vorbesc limba țării respective și ai ocazia să îți etalezi vocabularul și să afli informații prețioase din cultura poporului respectiv. La nivel psihologic îți crește stima de sine și atunci când ești conștient de adevărata ta valoare, poți experimenta plenar senzația de împlinire, de armonie și starea de curaj.

Învățarea unei limbi străine îți îmbunătățește memoria și, uneori, te face mai deștept. Persoanele bilingve sunt mai inteligențe și au mai multe oportunități în viață. S-a demonstrat științific că cei care studiază o limbă străină la vârste fragede obțin punctaje mai mari la examenele de literatură și chiar de matematică. Oamenii de știință explică: învățarea unei limbi străine îți dezvoltă atât creativitatea, cât și logică. În plus, învățând despre alte culturi, te vei adapta mai repede la schimbări și vei deveni mai tolerant.

Cunoașterea unei limbi străine permite accesul la alte culturi și civilizații, diferite de ale noastre. De aceea, există și expresia «Ești de atâtea ori om câte limbi știi». Devii un om cultivat și vei înțelege mai bine că obiectele din jurul nostru rămân aceleași indiferent de cum le etichetăm noi.

Practicarea unei limbi străine te propulsează garantat în carieră. Întreabă-i pe cei apropiați ție care lucrează în companii de prestigiu și vei constata că persoanele care lucrează pe limbi străine au un salariu mai mare, sunt mai bine văzute și au rezultate mai bune. Cunoașterea unei limbi străine te face mai apreciat de șefi și devii recompensat. Îți crește popularitatea printre colegi și garantat ai mai multe oportunități. Lumea devine din ce în ce mai conectată. Este mult mai ușor să ajungi la potențialii clienți/angajatori străini atunci când le oferi informații în limba pe care o vorbesc ei. Vrei un job mai bun sau un salariu mai mare decât cel actual? Îți garantez că acest lucru este 100% posibil prin învățarea unei limbi străine. Nu mai sta pe gânduri! Potențialii tăi angajatori așteaptă să le spui cuvintele potrivite.

Ai aflat cumva de efectele pozitive asupra sănătății prin cunoașterea unei limbi străine? Nu este o glumă, vei ține Alzheimerul la distanță precum și alte boli legate de vârsta înaintată. Învățarea unei limbi străine este ca mersul la sala de forță pentru memoria ta.

Fii mereu tânăr. Învățând o limbă străină când ești mai în vârstă dovedește că ești la fel de tânăr precum este mintea ta. Prin urmare, mai multă materie cenușie pentru creierul tău.

Cum înveți repede și bine o limbă străină? Există nenumărate variante, prima condiție este să vrei. Dacă îți dorești lucrul acesta cu adevărat, găsești și metoda potrivită ție și timpul necesar pentru a investi în tine, care de altfel este cea mai bună și sigură investiție care nu își pierde valoarea în timp.

Noi ne-am gândit să te ajutăm cu câteva opțiuni accesibile de a te perfecționa într-o limbă străină de circulație internațională. Iată și cele două variante simple, cu un buget redus:

  • Cursuri practice de comunicare, îmbogățirea vocabularului și elemente de bază în limbile franceză, engleză, spaniolă, italiană, germană, cei 5 piloni de bază necesari în orice companie și cele mai vorbite limbi străine în mediul profesional. Cursurile sunt organizate în ședințe de 90 minute, dimineață sau seară, poți opta și pentru varianta individuală, tarifele sunt mai mult decât accesibile, locația este centrală, în sectorul 1.
  • Meditații particulare, intensive, practice, de comunicare, la domiciliul tău sau al profesorului meditator, la tarife negociate de comun acord
  • sau GRATUIT, prin exercitiu online http://www.duolingo.com/

Acest articol a fost prezentat de Tradoteca, prima agenție de traduceri online care conectează oamenii de pretutindeni, spre comunicare universală.

Vizitează-ne și pe www.tradoteca.ro sau contactează-ne oricând la telefon 0729 TRADUC (0729 87 23 82) sau scrie-ne pe office@tradoteca.ro dacă ai și alte întrebări sau nedumeriri.

Suntem permanenent disponibili și orientați spre client. Oferim consultanță gratuită, 24/7.

Social

Arhiva stiri