HOROSCOP 4 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi nici de starea de spirit şi nici de glumele celor din jur. Astăzi nu aveţi fler financiar, dar puteţi fi romantici incurabili. Noroc de bani au femeiele, mai ales cele care se bucură de o oarecare imagine.

Taur – toate ar fi bune şi fumoase dacă aţi reuşi să depăşiţi momentele de debusolare. Organizaţi, tipicari şi dornici de a face treabă, dacă lucraţi cu banii, indiferent că este mediu bancar sau sunteţi simpli casieri, să nu fiţi furaţi.

Gemeni – sunteţi iar pe val, faceţi o achiziţie de valoare, puteţi mirosi chiar o oarecare oportunitate financiară, dar nu vă repeziţi înainte să aveţi toate informaţiile. Dacă este să se adune norii la voi, aceştia se vor buluci asupra relaţiei de suflet căreia credeţi că nu-i mai daţi de cap.

Rac – aveţi idei, ştiţi să le puneţi în valoare, ştiţi să profitaţi de orice clipă ca să ieşiţi în evidenţă. Faceţi bine şi fiţi atenţi şi la tensiunile pe care le creaţi pentru că toate pleacă de la lucruri mărunte, banale aş spune, dar care pot avea repercusiuni neaşteptate.

Leu – la voi stresul pleacă de la faptul că nu vă place rutina, vreţi să acţionaţi, dar anumite reguli nu vă permit să faceţi imprudenţe. Atenţie la problemele pe care vi le creează o Fecioară şi o Balanţă şi aici nu este vorba despre dragoste, ci despre serviciu.

Fecioară – nu înţelegeţi de ce banii care vin de la drum trebuie să îi împărţiţi. Se pare că acestea sunt regulile asocierii şi de aici să ştiţi că veţi intra în conflict rapid cu Leii. Trigonul în semne materiale arată că ştiţi totuşi ce să faceţi şi cum să procedaţi fără să lezaţi sentimentele celorlalţi.

Balanţă – ca şi Fecioarele, sentimentul că totul vă aparţine este extrem de puternic dacă stăm să ne gândim că planurile după care s-a acţionat v-au aparţinut aproape în exclusivitate. Din păcate, regulile jocului sunt altele şi nu le puteţi neglija.

Scorpion – dacă există vreun semn care să se considere astăzi binecuvântat, atunci Scorpionii sunt. Foarte bine susţinuţi sunt nativii care lucrează în domenii care au legătură cu credinţa – administratori de situri religioase, mânăstiri, biserici, creatori de artă religioasă. Contractele frumoase vă bat la uşă.

Săgetător – trigonul în semne de pământ arată pe lângă câştiguri financiare şi oportunitatea unor drumuri sau studii la care visaţi de foarte multă vreme. Vă bucuraţi de imagine cum nu v-aţi mai bucurat de foarte multă vreme şi aş spune că este momentul să profitaţi şi să vă puneţi cât mai mult în valoare.

Capricorn – în sfârşit, lucrurile par să se detensioneze şi la voi. Sunteţi marcaţi de Aer zilele care urmează, deci bat la uşă idei noi. Cei angajaţi în domenii care cer creativitate pot da dovadă de talent, iar cei care au de susţinut examene vor străluci. Încercaţi să fiţi cât mai mult în mijlocul familiei.

Vărsător – destul de multe tensiuni, mai ales pe casa muncii unde nicicum nu reuşiţi să vă adaptaţi lucrului în colectivitate. Poate nu ar strica să plecaţi în concediu sau într-o excursie care să vă mai rupă niţel de cotidian. Nu staţi rău la capitolul creativitate aşa că daţi-i înainte şi speculaţi momentul. În cazul acestor nativi, pot apărea problemele digestive.

Peşti – şi voi sunteţi avantajaţi să demaraţi lucruri noi, lucruri care au tangenţă şi cu latura materială şi cu cea spirituală. Doamnelor le merge bine la muncă, problema este că nu ştiu să comunice şi de aici apar încurcăturile. Mai mult, problemele de sănătate care ţin de imunitate nu le scutesc nici pe ele de neplăceri.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri