Cele mai tari PERLE de la BACALAUREAT 2013

Profesorii de limba română s-au distrat copios chiar din prima zi în care s-au apucat de corectat lucrările de la BACALAUREAT 2013.

ELEVII DE LICEU, BOMBE LA BAC 2013

Au avut surpriza să constate că modelul unor tineri este Gigi Becalimai puţin faza cu puşcăria„, dar şi Cătălin Botezatu pentru că „ia fete din viaţa reală şi le îmbracă la Bucureşti„!

PERLE BACALAUREAT 2013

PERLE BACALAUREAT 2013

Pentru unii, modelul în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria.

Altcineva îl admiră pe Cătălin Botezatu pentru că „ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa„.

Un alt tânăr admiră din suflet… animatoarele.

Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viaţă bună, deci aşa vreau să ajung şi eu ” a scris un absolvent de liceu pe foaia de examen.

PERLE BACALAUREAT 2013

Elevilor li s-a mai cerut să argumenteze utilitatea scrierii unui jurnal la vârsta adolescenţei. Aşa că au fost extrem de ingenioşi.

Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut şi câte fete ţi-au mâncat bani„.

Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte şi te compromite„.

Nici marele poet naţional, Mihai Eminescu n-a scăpat de condeiul critic al unui elev:

“Eminescu minţea în poezii cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţia ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”

sursa: BACALAUREAT 2013

La astfel de perle, nici notele nu vor fi prea strălucite.

Social

Arhiva stiri