HOROSCOP 2 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Veți lua o decizie importantă azi în ceea ce privește de locul de muncă. Interesant este că mai mult ca niciodată veţi simţi nevoia să discutaţi, să negociaţi probleme care se circumscriu ideii de afaceri, de infuzie de capital, de reorientare a pieţei şi a investiţiilor.

Taur – în niciun caz să nu vă apucaţi să investiţi în domeniul real-estate-ului. Rămâneţi în expectativă şi studiaţi ce se petrece pentru că, părerea mea este că se va petrece ceva la nivelul industriei de construcţii – industriale sau de locuinţe şi în industria materialelor de construcţii.

Gemeni – investiţia cea mai sigură pentru aceşti nativi este industria mass-media video. Cei care sunt realizatori tv, moderatori, regizori sau directori de televiziune, dacă vor avea fler, vor fi atenţi şi nu se vor grăbi aşa cum au obiceiul ar putea realiza investiţia vieţii lor.

Rac – foarte interesant ce se petrce în domeniul sănătăţii. Nevoia de reformulare şi restructurare a unor departamente, spitale este acută şi din ce în ce mai mult se va vorbi despre investiţia în spitale particulare, clinici şi cabinete medicale care să se bucure de un standard european.

Leu – pentru aceşti nativi se deschide oportunitatea investiţiilor pe meleaguri străine, crearea de firme sau multinaţionale care să vizeze industria, în special, cea constructoare de maşini, de la autoturisme până la utilaje necesare în agricultură.

Fecioară – pentru aceşti nativi este vitală activarea şi impulsionarea oricărei forme de asigurări, că este de bunuri, de viaţă sau de sănătate, se simte nevoia unor schimbări şi în acest domeniu. Nu vă repeziţi să schimbaţi sau să modificaţi ceva.

Balanţă – sunt avantajate toate formele şi formulele de speculaţie financiar – bancară, normal în limitele legii. Asocierea cu un Leu poate duce la o formulă de angajament de lungă durată. Avantajate sunt femeile care lucrează în domeniul bancar sau cele care au afaceri.

Scorpion – va fi destul de dificil pentru aceşti nativi să stea cu mâinile în sân, dar le-aş sugera să încerce să stea deoparte şi să analizeze, aşa cum le este felul, tot ceea ce se petrece la nivel de legislaţie care face atingere afacerilor, în formă asociată sau individuală.

Săgetător – acestor nativi le sugerez să fie atenţi ce acte semnează, ce anume negociază şi care este volumul de lichidităţi pe care îl au la-ndemână ca să opereze o serie de schimbări de fond. Să analizeze cu atenţie orice propunere, orice sugestie.

Capricorn – nici acestor nativi nu le va fi prea ușor săptămâna aceasta, din cauza influxurilor eclipsei care îi va bombarda la nivel de muncă relaţiile cu subordonații.

Vărsător – azi este bine susţinută Casa speculaţiilor financiare. S-ar putea ca ei să fie micile vedete ale zilei prin flerul, inspiraţia şi viziunea de perspectivă pe care o au asupra evoluţiei pieţii de capital şi a activelor financiar – bancare.

Peşti – aceşti nativi au o relaţie mai aparte cu tot ceea ce înseamnă valoare, bani şi dependenţă de aceste două sisteme de apreciere. Astfel să nu mire pe nimeni dacă aude că vreun nativ Pești s-a hazardat să investească într-un domeniu de care au auzit prea puţini sau de care se feresc mai toţi.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri