HOROSCOP 1 iulie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Foarte mult dinamism astăzi! Această energie ar fi bine să o canalizaţi în scopuri constructive. Totuşi la impulsivitatea voastră v-aş sugera să aveţi grijă la picioare, în mod special. Mai mult, se tensionează brusc relaţiile sau puteţi pierde un contract dacă nu sunteţi atenţi la ce spuneţi!

Taur – Crucea în semne cardinale nu vă lasă nici măcar să respiraţi. Comunicarea, ca de fiecare dată, lasă de dorit, mai ales când se pune problema relaţiilor de serviciu sau la şcoală. Trebuie să aveţi curajul să spuneţi ce gândiţi.

Gemeni – Pentru voi blocajele de comunicare sunt o mare capcană, deoarece puteţi cădea în plasa propriilor capcane şi greu veţi mai ieşi de acolo. Unii nativi cu probleme cronice de sănătate se pot confrunta cu o manifestare în forţă a bolii.

Rac – Ziua de astăzi vă poate aduce o promovare sau o nouă ofertă de muncă. În schimb, relaţiile lasă de dorit, în sepcial la persoanele vârstnice care nu ştiu sau nu vor să priceapă că lucrurile sunt într-o continuă schimbare.

Leu – Avantajul acestor nativi este că îl au pe Jupiter în casa studiilor aprofundate şi a credinţei şi este posibil ca în următoarele luni aceştia să se confrunte cu o teribilă luptă de idei sau să simtă brusc că nu mai aderă la nicio doctrină filosofică sau religioasă.

Fecioară – Trigonul în semne de pământ va dura destul de mult în tema astrală a unora dintre aceşti nativi. Poate aduce o schimbare de casă, de bunuri sau de statut financiar neaşteptat. Pentru cei care învaţă poate fi o modalitate de recompensă.

Balanţă – Una caldă, una rece. Pare să cadă o înţelegere, dar la orizont licăreşte o alta. Creativitatea nu este debordantă, dar este la cote apreciabile, aşa că nu trebuie decât să puneţi pe hârtie ceea ce doriţi. Faptul că nu ştiţi să vă impuneţi vă poate crea neplăceri.

Scorpion – Vedeţi ce spuneţi că aţi putea rămâne fără loc de muncă. Nu ştiu cât vă va deranja acest aspect, cât mai degrabă vă va stimula dorinţa de răzbunare. Cei care învaţă şi dau examene au susţinere astrală! Vin şi banii pe căi cât se poate de ciudate.

Săgetător – Este una din acele perioade faste pe care nu le-aţi mai avut de cel puţin zece ani: realizări, recunoaşteri, repuneri în drepturi. Tinerii strălucesc mai ales la capitolul comunicare. Vârstnicii dau dovadă de înţelepciune.

Capricorn – Azi sunteti guvernat de idei, speranţe, capacitatea de a transcede raţionalul. Rareori vi se întâmplă să fiţi cu capul în nori, ca să spun aşa, iar astăzi veţi dovedi că ştiţi să o faceţi şi pe asta. Atenţie la propunerile nerealiste care vi se fac. Posibil să cheltuiţi nişte bani pentru sănătate.

Vărsător – Nu ştiţi ce să faceţi. V-aţi plictisit. Nu vă place să vă ştiţi priponiţi într-un birou sau o sală de curs. Mai mult ca niciodată astăzi veţi avea tendinţa de a abandona totul şi a face lucrurile cum simţiţi că trebuie făcute. Din păcate, metabolismul vostru energetic lasă de dorit.

Peşti – Nici voi nu sunteţi mai realişti ca vecinii de zodiac. Totuşi, în comparaţie cu Vărsătorii nu aveţi curajul să vă expuneţi chiar atât de făţiş nemulţumirile şi preferaţi să le rumegaţi. Poate este mai bine pentru că şi comunicaţi foarte bine.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri