HOROSCOP 28 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Pare o o zi mai liniştită, poate şi pentru că într-un moment de linişte v-aţi mai adus aminte şi de credinţă. Este o zi care impulsionează spre explorarea limitelor noastre metafizice. Cei mai pragmatici se pot gândi cum să facă rost de bani, în special cei tineri ca să se simtă bine mai ales că weekendul bate la uşă.

Taur – Cred că nu vă prinde rău ceva mai mult timp pentru reflecţie. Totul este să aveţi chef de asta. Deocamdată problemele de serviciu sunt stringente. Problematică rămâne crucea în semne cardinale care îndeamnă la acţiune, ori voi numai oameni de acţiune nu sunteţi. Tinerii să fie atenţi în ce se bagă.

Gemeni – Vă recuperaţi energia de undeva din drumuri chiar dacă finanţele încep să se adune din ce în ce mai greu în buzunarele voastre. Posibil să pierdeţi fie un contract, fie o moştenire în care v-aţi pus mari speranţe şi dacă se întâmplă asta vi se datorează în mare parte.

Rac – Sunteți foarte sensibili. Aş spune că astăzi vreţi să fiţi mai romantici ca niciodată, doar că se va întâmpla ceva care vă va întoarce din drum. Avantajaţii zilei rămân tinerii care învaţă, care au sesiune sau dau licenţa zilele acestea. Vârstnicii sunt cu clasicele probleme de sănătate.

Leu – La voi se complică viaţa pe măsură ce vă doriţi un sfârşit de săptămână cât mai liniştit. În primul rând, încep să apară probleme în cuplu sau familie. În al doilea rând, vă puteţi trezi târâţi într-un scandal social cu care voi nu aveţi nici în clin, nici în mânecă. În sfârşit, singurii pentru care este soare şi senin sunt tinerii.

Fecioară – Vreţi voi să faceţi ceva, dar dacă vreţi să fiţi şmecheri atenţie că toate se întorc împotriva voastră. Banii la care speraţi intră foarte greu în conturile voastre, nu pentru că nu ar fi, ci pentru că cineva a avut grijă să facă o…greşeală, spre disperarea voastră. Foamea de bani vă poate băga în belele mai mari decât credeţi.

Balanţă – Deocamdată lucrurile pe care le-aţi plănuit şi pe care le-aţi proiectat rămân bătute în cuie. De asemenea, este o zi în care puteţi opta fie să luaţi o serie de aprobări pentru activităţile cotidiene ale firmei, fie să aplicaţi pentru un credit. Tinerii pot fi beneficiarii unei poliţe de asigurări deci banii de buzunar sunt asiguraţi.

Scorpion – Nu aş spune că vă omorâţi cu munca pentru alţii, cât urmăriţi să vă rezolvaţi o serie de probleme personale spre disperarea şefilor sau a dascălilor care nu ştiu de pe unde să vă adune. Cu intuiţia voastră formidabilă însă, ieşiţi din belea zâmbitori.

Săgetător – La voi totul astăzi se circumscrie ideii de cămin – casă, gazdă, locaţie temporară. Aveţi şansa să achiziţionaţi o serie de electrocasnice la promoţie şi astfel să scăpaţi de un anume stres. Tinerii vor fi preocupaţi de cum să facă rost de bani şi chiar ar putea să aibă promisiuni pentru o slujbă part – time.

Capricorn – Cuplurile în care până acum tuna şi fulgera cred că se pot bucura de un weekend de împăcare mai mult decât superb. Domnilor, vedeţi să nu daţi cu bâta-n baltă, adică să aduceţi aminte că aţi uitat ceva neterminat la muncă sau mai ştiu eu ce alte minuni. În ce le piveşte pe fete, ele să fie cât mai feminine.

Vărsător – Aparent în criză de idei, voi aţi putea petrece sfârşitul de săptămână pe la şcoală sau birou. Veți avea dispute cu şeful pentru că sunteţi în penurie de idei. Şi într-adevăr oricât v-aţi chinui mai degrabă faceţi prostii, decât să veniţi cu o idee bună. În schimb vin nişte bani pe care îi aşteptaţi de ceva vreme.

Peşti – Trageţi la căruţa firmei sau a examenelor şi trageţi cu succes. Vedeţi că bârfele nu vă ocolesc nici pe voi şi nici pe cei din familie, dar cel mai bun lucru este să nu le daţi importanţă. Dacă aveţi şansa să petreceţi weekend-ul în afara localităţii nici măcar nu mai staţi pe gânduri.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri