Noua generatie Mazda 3, prezentata oficial – VIDEO

Noul model Mazda 3 hatchback va fi prezentat oficial, joi, 27 iunie, în Londra, Istanbul, Sankt Petersburg, New York şi Melbourne. Metropolele sunt alese pentru specificul lor care combina stilul cu dinamismul, trasaturi definitorii pentru noulmodel compact cu cinci uşi.

noua generatie mazda3-timetv

Noua Mazda 3 are elemente de design inspirate de la Mazda 6. Modelul cu vanzarile cele mai mari se alatura celorlalte doua, Mazda CX-5 si Mazda 6, care prezinta linia de design „Kodo- sufletul miscarii” si o gama completa de tehnologii Skyactiv care sfideaza conventionalul, pentru care au fost si premiate.
Farurile alungite in spate, ca o privire senzuala si grilajul generos, ce ii da o nota agresiva, reprezinta elemente a ceea ce Mazda numeste limbajul de design Kodo. totusi, desi o fac mult mai proportionata si stilata, poate fi usor confundata cu Mazda 6.

noua generatie mazda3-timetv

Interiorul a fost modernizat cu materiale de calitate, un design nou si instrumente tehnologice noi. Spatiul a fost gestionat inteligent pentru comfortul pasagerilor, desi portbagajul e doar un pic mai mare, 350 de litri, fata de 340, cat avea modelul anterior. Modelul include sistemul start/stop i-stop şi i-ELOOP (sistemul de frânare regenerativă de la Mazda).

noua generatie mazda3-timetv

Cumparatorii pot solicita un sistem de infotainment, care beneficiaza de conexiune la internet, o premiera pentru Mazda. Permite soferilor sa foloseasca serviicle de tipul Aha, care faciliteaza accesul la Facebook, Twitter, audio-books si multe altele. Ecranul este de 6 inci, color, are un design modern si e situat pe bord.

noua generatie mazda3-timetv

Social

Arhiva stiri