HOROSCOP 26 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

HOROSCOP 26 iunie

Berbec – Va trebui să cedați controlul firmei/afacerii sau parteneriatului pentru foarte scurt timp unei alte persoane. Propunerea este de a învăţa să ascultaţi chiar dacă independenţa voastră are de suferit. Este necesară o schimbare de imagine pentru evoluţia voastră atât interioară, cât şi exterioară.

Taurul – La voi totul este posibil – material, financiar şi profesional (aici unde se întrevede o promovare). Este posibil să fie nevoie să acţionaţi rapid, contrar felului vostru de a fi, altfel s-ar putea să pierdeţi una din cele mai mari investiţii din acest an.

Gemeni – Aveţi darul de a impresiona prin creativitate. Unii pot duce afacerea sau instituţia pe care o conduc spre cele mai negândite culmi ale succesului. Atenţie că entuziasmul vostru debordant vă poate crea neplăceri cu cei din subordine. Claritatea se poate transforma în confuzie şi veţi fi nevoiţi să bateţi în retragere pentru că nimeni nu va înţelege ce vreţi.

Rac – Se intensifică strările afective. Este ca şi cum aţi lucra din spatele scenei şi intimitatea voastră este la mare preţ. Cresc responsabilităţile profesionale. De asemenea, rutina cotidiană vă poate fi perturbată de evenimente neaşteptate, cum ar fi creșterea valorii unor pachete de acţiuni sau ale unei afaceri abia demarate.

Leu – La voi se produce un adevărat boom social şi profesional, ceea ce poate deveni obositor, mai ales în partea a doua a zilei. Întâlniri, discuţii, negocieri, contracte citite şi recitite, astfel că micile drumuri pot deveni frustrante. Apreciaţi tot ce are de oferit partenerul vostru de afaceri. Eclipsa poate aduce schimbări bruşte de direcţie cu accent pe creativitate, viteză de reacţie şi simţ al pieţii.

Fecioară – Chiar dacă sunteți concentraţi asupra carierei şi profesiei, cel mai mult pare să vă îngrijoreze statutul financiar. Găsiţi consolare în rutina profesională, dar şi în acţiunile caritabile care au în centrul atenţiei grija pentru cei mai în vârstă. Totuşi, în a doua parte a zilei să aveţi grijă cum vă comportaţi faţă de cei din subordine pentru că relaţiile se pot tensiona brusc, mai ales dacă le cereţi angajaţilor lucruri pe care nici voi nu le puteţi face.

Balanţă – Aveți nevoie de o schimbare de decor să vă lărgiţi nu doar orizontul spiritual, ci şi nevoia de a cunoaşte alţi oameni şi, de ce nu, pentru a prospecta alte pieţe decât cele ştiute. Iată o şansă excelentă, mai ales dacă treceţi printr-o pasă sufletească proastă sau relaţiile cu şefii sunt încordate. Unii pot trece printr-o adevărată criză de identitate, dar pe care o pot depăşi cu ajutorul gândirii pozitive.

Scorpion – Problemele unor membri ai familiei continuă să vă distragă atenţia de la ce aveţi de făcut şi în consecinţă să vă tragă înapoi. Căutaţi confortul şi securitatea la locul de muncă, în afacerea pe care o aveţi, în instituţia financiară pe care o conduceţi, lucru pe care nu l-aţi mai făcut de foarte multă vreme. Problemele financiare, destul de stresante până acum, vor intra în fază de calmare şi liniştire.

Săgetător – Puneţi accentul pe relaţia cu partenera/ul de afaceri, dar şi pe oamenii din subordine. Poate are legătură cu angajamentele sociale în care sunteţi prinşi, poate este nevoie de ceva mai multă încredere şi nevoie de acţiune. Dintr-o dată vă veţi simţi mai atraşi de ceea ce faceţi la birou, de ideile noi, de cei care vă sunt alături. Simţiţi că înotaţi în ape calde și liniștite. Este un sentiment care are darul să vă liniştească şi astfel puteţi demara analizele de structură pe care trebuie să le faceţi.

Capricorn – Credeţi sau nu, ziua de azi aduce lucruri bune pentru voi. Veţi fi încântaţi de muncă, de colegi, de carieră şi de responsabilităţile pe care le-aţi avut şi până acum. La capitolul bani staţi ceva mai bine decât eraţi la cealaltă eclipsă. Seara s-ar putea să simţiți nevoia să petreceţi ceva mai mult timp în mijlocul naturii poate şi pentru că vă gândiţi din ce în ce mai des la o serie de investiţii care să aibă legătură cu ecologia. După cum se prefigurează, aceste sunt de viitor.

Vărsător – Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vă incită creativ, de idei sau idealuri pe care nu le-aţi mai trăit de mult timp. Puteţi chiar excela astăzi la capitolul înţelegere, altruism şi creativitate. Faceţi progrese în ceea ce priveşte planurile pe termen lung. Spre sfârşitul zilei aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni care să vă ajute la răspândirea ideilor sau talentelor voastre financiare spre deliciul colegilor.

Peşti – Se intensifică evenimentele care ţin de afaceri, bani şi investiţii. Vă simţiţi protejaţi în ceea ce faceţi, dar se pare că va trebui să abandonaţi această stare deoarece brusc vă simţiţi preocupaţi de bunăstarea altora şi de ideea unor investiţii în direcţii care ţin de viitor. Relaxaţi-vă, luaţi lucrurile pe rând, altfel riscaţi să vă blocaţi singuri. Şi nu ar trebui să scăpaţi din vedere nici relaţiile cu colegii sau oamenii din subordine.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și:

Social

Arhiva stiri