Destinatii celebre pentru vacante incendiare

Valentina a vrut sa scrie pe site-ul nostru si vine cu propuneri ispititoare cu miros de mare, vacanta, voie buna si relaxare. Multumim!

A venit in sfarsit mult asteptata vara, in care distractie, vacante si odihna, sunt cuvintele magice! Daca inca nu v-ati hotarat unde sa petreceti in aceasta vara, va venim noi in ajutor si propunem cateva locuri in care voia buna, relaxarea si vacanta sunt la ele acasa:

distractie in ibiza-timetv

Este pe primul loc in topul destinatiilor pentru doritorii de distractie zi si noapte. Insula din vestul Marii Mediterane, care apartine Spaniei, este destinata petrecerilor in sezonul cald. Capitala mondiala a clubbingului, Ibiza gazduieste cele mai tari show-uri ale anului, cei mai renumiti DJ din lume facand atmosfera incendiara an de an.

ibiza viata de noapte-timetv

  1. Berlin

berlin destinatie de vara-timetv

Capitala Germaniei este locul ideal pentru tine si gasca ta de prieteni insetati de distractie, daca va place spiritul nemtesc. In Berlin te vei simti cu adevarat liber, fiind locul in care poti uita de prejudecati pentru cateva zile. Petrecerile in aer liber precum Love Parade, sau cluburile in care muzica electronica face legea sunt ingredientele necesare unei vacante reusite, iar in acest oras le vei gasi.

vacanta la berlin-timetv

  1. Miami

miami-timetv

Daca vrei sa parasesti batranul continent, Miami este o destinatie perfecta pentru adeptii vietii de noapte. Plajele, cluburile si restaurantele frecventate de celebritati ii gazduiesc pe doritorii de distractie pana cand rasare soarele.

miami florida-timetv

  1. Amsterdam

vacanta de vara in amsterdam-timetv

Daca nici una din destinatiile pe care le-am prezentat mai sus nu te incanta, in mod cert nu ai cum sa spui nu unei vacante in Amsterdam! Aici totul este permis! O vacanta in Amsterdam va da intotdeauna pe spate orice amator de distractie si de senzatii tari.

 

viata de noapte in amsterdam-timetv

  1. Mamaia

viata de noapte in mamaia-timetv

In ceea ce priveste destinatiile turistice pentru petrecaretii de la noi din tara, statiunea Mamaia este in mod cert cea mai potrivita pentru acestia. Cu celebra plaja Kudos, unde distractia nu se opreste pe toata perioada sezonului estival, dar si cu festivalurile de muzica electronic de mare anvergura, Statiunea Mamaia atrage atat turisti romani, cat si straini.

 

plaja mamaia-timetv

 Valentina Scarlat

Social

Arhiva stiri