HOROSCOP 25 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – Reformulare clară în ceea ce priveşte investiţiile, şansa de a descoperi posibilităţi de afaceri, implicit de investiţii undeva la drum. Veştile şi legătura în respectivele domenii se vor face cu multă uşurinţă ceea ce va facilitatea negocierile, discutarea aspectelor financiare şi demararea proiectelor pe care le aveţi în minte.

Taur – Băncile, politica financiară şi politica firmelor cu specializare pe finanţe va fi revigorată, regândită, rediscutată în ideea de a atrage clienţi, de a impune servicii la-ndemâna acestora. Vor răspunde cererilor de pe piaţă cu ideci constructive şi cu condiţii de creditare avantajoase pentru ambele părţi.

Gemeni – Jupiter se pregătește să intre în semnul vostru. Vă va pune la încercare nu doar pregătirea, ci şi capacitatea de reacţie sub presiune, ceea ce pentru nativii Gemeni nu este atât de confortabil. Ba mai mult, vă va obliga să priviţi administratea bugetelor pe care le aveţi în primire cu alţi ochi şi chiar să gândiţi un alt mod a-i folosi.

Rac – Sunt avantajate afacerile care au ca domeniu de activitate renovarea, decoraţiunile interioare,dar şi industria electrocasnicelor , dar mai ales industria alimentară sub diversele ei forme, de la frunizor la modul de prepare, pregătire, ambalare până la desfacere. Posibil ca aceşti nativi să revină pe posturi de decizie din care au fost înlăturaţi în mod abuziv.

Leu – Recunoscuţi ca persoane integre, greu de minţit, mai mult ca niciodată Leii îşi vor pune în valoare aceste calităţi. Simţul lor financiar le va permite să facă analize de structură, de fineţe în care să găseacă elemente aparent insignifiante şi pe care apoi să le transforme în adevărate atuuri. Investiţia în clinici şi spitale particulare nu ar fi rea.

Fecioară – Vouă vi se deschide pentru un an si patru luni un drum de mult bătătorit, dar niciodată fructificat la adevărata lui valoare. Astfel tot ceea ce ţine de piaţa de capital, de active, de tranzacţii ale acestor active, acţiuni de brokeraj, toate vor fi pe lista lor de operaţiune şi adesea se vor solda cu rezultate care şi pentru ei ar putea să fie o surpriză prin anvergura acestora.

Balanţă – Pentru voi, ziua înseamnă operaţiuni bancare noi, modalităţi de atragere de capital, dar şi de clienţi. Implicarea în fonduri private, cum ar fi cele de pensii, vor aduce în următorul an sau ar trebui să aducă beneficiile pe care le aşteptaţi de multă vreme. Foarte bine susţinut segmentul industriei grele, în care nu s-a mai investit de ceva timp. Ia luaţi-o în calcul!

Scorpion – Dinamismul vostru face casă bună cu acţiunile pe care le întreprindeţi prin modul suprinzăror în care acţionaţi. Nu vă este teamă să investiţi, dar riscul este major. Depinde cum îl calculaţi şi ce procent îi alocaţi în planurile voastre. Dacă munca voastră este legată stricto senso de aspectul financiar, cu atât mai mult trebuie să fiţi atenţi la ce faceţi.

Săgetător – Deşi aparent dezarmaţi, aş spune că starea este trecătoare. Dacă aţi învăţat lecţia lui Pluto din Capricorn pe Casa banilor munciţi şi a siguranţei materiale, nu aveţi de ce să vă temeţi. Orientaţi-vă o serie din investiţii către sectorul medical, în special cel al clinicilor de specialitate, dar şi către bănci.

Capricorn – Pentru aceşti nativi, trecerea lui Jupiter în Gemeni ar trebui să fie încununarea aşteptărilor ultimului an. Sunt avantajați cei care lucrează în sistemul bancar, în instituţiile care se ocupă de Fondurile de Investiţii, dar și cei care activează în domeniul industriei bunurilor de consum.

Vărsător – Cu pragmatismul de care dau dovadă, au şansa să repună pe tapet idei abandonate de mult timp şi să le transforme în vârful de lance al acţiunilor lor viitoare mai ales dacă domeniile vizate sunt cele ale creditelor, asigurărilor, brokerajului. La fel de bine susţinute, după un plan bine gândit, vor fi şi investiţiile în domeniul cercetării tehnicilor de vârf.

Peşti – Veţi scăpa pentru un an şi patru luni de spectrul nesiguranţei şi al dependenţei de capriciile altora în ceea ce priveşte domeniul financiar. La fel ca în cazul nativilor Rac şi voi dacă aţi fost înlăturaţi abuziv din funcţii, veţi reveni şi primul lucru pe care îl veţi face va fi restructurarea şi reorientarea investiţiilor pe o perioadă determinată.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și “Astrologie cu MINERVA – Cine este si cum a ajuns astrolog

Social

Arhiva stiri