Evaluare Națională 2013 – Focurile examenelor naţionale au început

Absolvenţii de gimnaziu intră în focurile examenelor naţionale. EXAMEN FĂRĂ MIZĂ PENTRU ABSOLVENŢII DE GIMNAZIU.

Evaluare Națională 2013

Evaluare Națională 2013

Elevii care au terminat clasa a VIII-a susţin astăzi proba la limba română la evaluare națională 2013.

ÎNCEPE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013

Ei au înregistrat rezultate din ce în ce mai slabe la evaluarea naţională în ultimii ani, un examen fără miză, pentru că indiferent de rezultat, elevii trebuie să meargă la liceu.

CALENDARUL ADMITERII LA LICEU – evaluare națională 2013

  • 5-9 iulie – Completarea fişelor de înscriere la liceu
  • 16 iulie – Repartizarea computerizată
  • 17 iulie – Afişarea rezultatelor

sursa: Ministerul Educaţiei

Potrivit metodologiei de organizare a examenului, subiectele de la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013  sunt elaborate în cadrul Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare şi permit rezolvarea in 120 de minute.

Subiecte matematica - Simulare evaluare nationala Bucuresti 2013

Pentru elaborarea lucrării scrise, elevii folosesc numai cerneala sau pasta de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor folosesc numai creion negru.

Potrivit Metodologiei de de organizare a examenului, pentru proba de la disciplina „Matematică”, elevii pot să folosească instrumente de desen.

Se interzice folosirea, în timpul probelor, a mijloacelor de calcul şi se folosesc numai colile distribuite de către asistenţi.

Barem matematica - Simulare evaluare nationala Bucuresti 2013

EVALUARE NAŢIONALĂ 2013. După ce îşi încheie lucrările, elevii numerotează foile sub îndrumarea asistenţilor, numai cu cifre arabe, în partea de jos a paginii, în colţul din dreapta, indicând pagina curentă şi numărul total de pagini, de exemplu sub forma 3/5, pentru pagina a treia, dacă elevul a scris în total cinci pagini.

Se vor numerota toate paginile pe care elevul a scris, inclusiv acelea pe care sunt scrise doar câteva rânduri, partea nescrisă fiind barată de către asistenţi.

Social

Arhiva stiri