Dacia Duster, tunata spectaculos de nemtii de la LZParts – VIDEO

Romanul e inventiv, cand vrea, dar nu e nationalist. Nemtii de la compania de tuning LZParts au ales sa imbunatateasca Dacia Duster. Pe principiul „clientul nostru, stapanul nostru”, tuningul realizat este unul extrem, mai ales ca Dacia este una din marcile preferate in Germania, iar interesul public primeaza.

dusterul romanesc tunat de nemti-timetv

Jante de 20″, caroserie inaltata si echipamente electronice si audio de ultima generatiesunt doar cateva elemente noi aduse modelului. Piesa de rezistenta: un sistem de lumini care proiecteaza sigla Dacia pe asfalt, montat sub oglinzile laterale.

nemtii tuneaza dusterul ronesc-timetv
La modelul Duster, Dacia lucreaza si la lansarea versiunii facelift, asa ca se anunta ceva concurenta intre varianta nemtilor si cea oficiala. Cei de la LZParts opteaza pentru un styling accentuat, combinat cu imbunatatiri tehnice. Astfel, pe partea de styling, acestia propun  jante de 16 sau 20 de inci, anvelope top-teren, faruri si stopuri noi, un eleron de haion…si nu le-am enumerat pe toate.

nemtii tuneaza dusterul romanesc-timetv

Referitor la partea tehnica, autoturismul este inaltat vizibil prin intermediul unor arcuri H&R, iar franele sunt dotate cu placute ceramice pe fata si discuri perforate, in timp ce in spate au ramas tamburii clasici. Jantele sunt montate cu ajutorul unor flanse distantiere.

nemtii tuneaza dusterul romanesc-timetv
Printre alte modificari se numara adaugarea unui carlig de remorcare, iar fiecare bec a fost inlocuit cu LED. De asemenea s-a optat pentru evacuare dubla din inox, numele ADMIRABLE luminat prin plasme pe praguri, oglinda retrovizoare cu senzor, proiectoare de mare putere cu LED, scut protector sub masina, aparatoare de noroi personalizate, sistem de navigatie si multimedia.

nemii tuneaza dusterul romanesc-timetv
In  interior, pasagerii mai gasesc ecrane in tetiere si o dotare care nu exista pe niciun Duster de fabrica: sistem de incalzire pentru scaunele din fata. In plus,  maciulia schimbatorului de viteze este personalizata. Dupa un astfel de tuning, clasicul crossover Duster capata un aspect mai agresiv si modern. „Schimbarea de look” este una spectaculoasa.

Social

Arhiva stiri