Fanii au fost uimiti cand au vazut cum arata Dwayne Johnson „The Rock”. Primele poze cu actorul pregatit de rolul lui Hercule

Actorul Dwayne Johnson, poreclit The Rock le-a aratat fanilor cum se antreneaza pentru rolul lui Hercule din filmul „The Thracian Wars” ce va fi lansat in 2014.

Cunoscut pentru fizicul sau impresionat actorul in varsta de 41 de ani a ajuns si mai impunator, relateaza Daily Mail.  Actorul care in aceasta vara a cucerit box officeul mondial cu filmul „Furios si Iute 6”, a publicat pe contul de Twitter o imagine de la antrenamentele sale pentru rolul lui Hercule.

Luptatorul de wrestling devenit actor a fost nevoit sa slabeasca 12 kilograme pentru rolul de culturist din filmul „Pain and Gain” lansat in acest an. Pentru partitura lui Hercule, Dwayne Johnson a fost obligat sa-si supradimensioneze muschii. Actorul a dezvaluit ca a trecut de 14% la 7 % grasime in corp in urma antrenamentelor dure.

In noul film, „Hercules: The Thracian Wars”, eroul semizeu este nevoie sa devina mercenar si sa calatoreasca pentru a-si vinde serviciile pentru bani. Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate „Hercules: The Thracian Wars”, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner are la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal. „Hercules: The Thracian Wars” se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.

Dwayne-Johnson-the-rock-hercule

Dwayne-Johnson-the-rock-hercule-video

Social

Arhiva stiri