Muzicianul Jamie Cullum își lansează revistă până la sfârșitul verii

jamie cullum

 

Artistul britanic Jamie Cullum a anunțat că iși lansează propria revistă și îndeamnă fanii să contribuie la conținutul editorial. Aceștia pot trimite  până pe 7 iulie, povestiri inspirate de cel mai recent album al său, lansat în 2013, ”Momentum”.

Jamie a postat pe Twitter că revista va fi lansată în lunile viitoare.

„Voi lansa o revista. A fost un vis de-al meu, să lansez o publicație originală, plină cu texte și subiecte pe care le iubesc. Lucrez cu câțiva prieteni buni și talentați pentru a lansa acest proiect. Ar trebui să îl finalizăm până la sfârșitul verii. Sunt foarte încântat. Vreau ca unele dintre povestirile voastre să apară în revistă!„, a declarat cântărețul.

Jamie Cullum, născut pe 20 august 1979 în Marea Britanie, este un interpret și compozitor de jazz și pop, foarte apreciat  pe plan internațional. A fost nominalizat la cele mai prestigioase premii muzicale internaționale – Grammy, BRIT Awards, British Jazz Awards si Globul de Aur, iar în fiecare marți de la ora 19.00  prezintă o emisiune săptamânală de jazz, difuzată de postul BBC Radio 2.

 

 

Social

Arhiva stiri