Concursul de slam-dunk: gravitatia a fost ridiculizata la Wizz Air Sport Arena Streetball

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 1

A doua zi de la 3×3 Euro Tour Wizz Air Sport Arena Streetball s-a incheiat apoteotic cu cel mai tare concurs de slam-dunk organizat vreodata in Romania, si unul dintre cele mai tari din lume in acest an.

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 2

Porter Maberry, piticul atomic de doar 1,67 metri, Alexandr Shalygin, rusul care zboare peste tot ce intalneste in cale, Kristaps Dargais, senzatia din Letonia si Justin Darlington, canadianul care este neinvins de doi ani de zile au sfidat legile gravitatiei in fata Palatului Parlamentului.

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 3

Desi Porter Maberry a smuls cele mai multe aplauze dupa prima runda, uimind lumea cu calitatile sale fabuloase, Justin Darlington nu a avut rival si a pus capat concursului atunci cand a sarit peste legendarul Jorge Garbajosa, 2,07 metri inaltime.

Garbajosa declara inainte de ultima incercare ca nimeni nu a dat vreun slam-dunk peste el atat timp cat a jucat in NBA. A acceptat insa sa intre in jocul lui Darlington iar ceea ce a iesit nu poate fi descris in cuvinte. Notele de 10 au zburat din mana juriului, lumea a sarit in picioare si a fost clar ca Justin Darlington a fost incoronat la Bucuresti „Regele dunkurilor”.

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 4

Americanul a primit un premiu in bani in valoare de 2.000 de euro si trofeul „World King of Dunk”.

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 5

Incalzirea pentru concursul de slam-dunk au realizat-o cei de la Lords of Gravity, care au facut spectacol pe trambulinele lor, zburand mult deasupra inelului pentru cateva reusite incredibile.

Astazi se anunta o zi la fel de incediara in Piata Constitutiei, cu noi demonstratii Lords of Gravity, o batalie a continentelor la slam-dunk precum si un meci al celebritatilor la care vor participa primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, Carmen Tocala, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici sau Virgil Stanescu.

Tot astazi vom afla si cine este echipa care va merge la Budapesta, la finala europeana a circuitului 3×3 EuroTour 2013, care va avea loc la Budapesta, in luna septembrie.

Concurs de slam dunk Wizz Air Sport Arena Streetball Piata Constitutiei 6

Sursa: Sport Arena Streetball

Social

Arhiva stiri