HOROSCOP 21 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – rezolvaţi o problemă care ţine de intimitatea voastră şi veţi vedea că lucrurile nu sunt chiar atât de rele precum par. Posibile achiziţie pentru cămin, mai ales dacă sunteţi femei. Totuşi ceva mai multă atenţie la relaţiile cu colegii, fie că sunteţi angajaţi, fie că încă studiaţi.

Taur – tensiunile cresc şi par să cunoască paroxismul undeva în jurul prânzului. Ia vedeţi, cei căsătoriţi să nu fişi prinşi de partenerul de viaţă jucând pe două fronturi că nu vă va fi prea moale. Posibilă aprobare verbală din partea şefilor să demaraţi o acţiune. Unii se pot plânge de dureri de cap sau de spate.

Gemeni – nu aş spune că e rău, dar nici prea bine nu este, în sensul că aţi putea avea parte de ceva stricăciuni prin casă şi că trebuie să alegraţi toată ziua să găsiţi un meşter. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia în privinţa falşilor prieteni. Veşti bune de la medic – de ce vă era teamă…aţi scăpat!

Rac – aparent lucrurile merg bine, totuşi ia vedeţi cine vă tot sapă sau cine încearcă să se răzbune pe voi. Posibil să iasă la iveală nişte lucruri care nu au să vă fie prea comode mai ales pentru relaţia cu partenera/ul de viaţă. De asemenea, femeile ar putea pleca la un drum care le va aduce o serie de mici bucurii.

Leu – încep să se încingă lucrurile. Unele ţin de reparaţii pe care trebuia să le demaraţi de mult timp în cămin, altele pot ţine de pierderi legate de apă – inundaţii, recolte, pană, maşina nu mai porneşte etc. Tinerii rămân avantajaţii nu doar ai zilei, ci şi ai lunii dacă ne gândim la şansele pe care au ocazia acuma să le fructifice.

Fecioară – la voi vin nişte bani, cu greu, din investiţiile pe care le-aţi făcut. Tinerii pot primi din partea familiei un apartament sau o sumă de bani care să fie avansul pentru achiziţionarea unui apartament. Bani din muncă proprie mai greu, mai ales dacă aveţi de onorat şi alte obligaţii de care aţi cam uitat sau v-aţi făcut că aţi uitat.

Balanţă – în continuare rămân foarte bine susţinuţi cei care sunt plecaţi la drum, mai ales dacă acestea au legătură cu străinătatea – contracte, achiziţii importante, contacte care vă vor fi de folos la un moment dat. Partea profesională continuă să rămână punctul vostru foarte.

Scorpion – sunteţi favoriţi la capitolul moşteniri, dar şi la schimbarea locului de muncă, în special dacă acesta se lasă şi cu o plată pe măsură. Fetelor ia vedeţi ce păţiţi cu maşina să nu se lase cu vreo pagubă pe care să nu ştiţi pe unde să o mai scoateţi. De asemenea, atenţie şi voi acasă, la canalizare sau la scurgeri.

Săgetător – rezolvaţi angajamentele în care v-aţi băgat, ba veniţi şi cu altele de prin drumuri. S-ar putea să schimbaţi un bun electrocasnic de uz îndelungat. Aveţi încredere în voi când nu trebuie, iar atunci când ar trebui începeţi să daţi din colţ în colţ. Unii dintre voi pot câştiga o sumă frumuşică la loto.

Capricorn – încă nu reuşiţi să vă adunaţi, crucea în semne mutabilă acţionează încă destul de puternic pentru unii dintre voi. Maturii pot câştiga la capitolul comunicare mai ales dacă ştiu cum să pună problema. Tinerii se pot alege cu un nou spaţiu sau apartament închiriat pe o perioadă nedeterminată.

Vărsător – unii dintre voi încep să simtă şi ei repercusiunile crucii mutabile care îi chinuie pe vecinii lor, Capricornii. Aş spune că la voi se pune problema sănătăţii, în special ceea ce ţine de digestie şi de articulaţii. Vedeţi că şi comunicarea începe să aibă de suferit chiar dacă la capitolul creativitate staţi excelent.

Peşti – cei necăsătoriţi puteţi întâlni marea dragoste. Cei căsătoriţi s-ar putea ca din punct de vedere sentimental să începeţi să vă achitaţi datoriile karmice, vedeţi pe cine aţi înşelat, pe cine aţi părăsit sau în cine aţi lovit ca să vă atingeţi scopurile. Unii pot pleca în concediu la sfârşitul săptămânii.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!    

Pe TimeTV mai puteți citi și “Astrologie cu MINERVA – Cine este si cum a ajuns astrolog“  

Social

Arhiva stiri