Joacă baschet cu Hagi și Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball VIDEO

Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan: legendele sportului românesc s-au alăturat campaniei „Din stradă, la Jocurile Olimpice” inițiată de Sport Arena Streetball pentru turneul care va avea loc în 21-23 iunie în Piața Constituției din București.

Sport Arena Streetball

Baschetul 3×3 are șansa să devină disciplină olimpică în acest sezon și peste 15 legende ale sportului românesc, foști campioni sau medaliați la Jocurile Olimpice, precum și reprezentanți ai generației de aur din fotbal, au susținut această campanie.

O parte dintre ei au confirmat prezența în Piața Constituției, în acest weekend, unii dintre ei chiar și pe teren, cum este cazul lui Bogdan Stelea, fostul portar la naționalei de fotbal și un mare pasionat de baschet.

“Voi juca într-un meci demonstrativ împotriva primului ministru, dar la ce echipa am nu cred că avem vreo șansă”, a spus Stelea, care îi va avea alături pe Miodrag Belodedici și Daniel Prodan. “Belo cred că se pricepe la baschet prin gena lui de sârb, dar pe Didi nu l-am văzut niciodată aruncând”, a mai spus Stelea.

Acesta a mai cooptat însă un coechipier chiar la conferința de presă a evenimentului, pe Virgil Căruțașu, unul dintre cei mai titrați jucători români de baschet din ultimele două decenii.

Gheorghe Hagi Sport Arena STreetball

“Mi-a plăcut baschetul întotdeauna și cred că aș fi fost un bun conducător de joc, mai ales că ei sunt mai mici de înălțime și sunt responsabili cu pasele. Jucam uneori pe vremea când eram la Galatasaray, dar nu m-am remarcat niciodată”, a spus Hagi. “Vă aștept să jucați baschet 3×3 în Piața Constituției, între 21-23 iunie”, a fost mesajul Regelui.

Pe lângă personalitățile sportului românesc, Wizz Air Sport Arena Streetball va strânge la București conducerile forurilor mondial și european de baschet, FIBA respectiv FIBA Europe, precum și pe foștii mari jucători Sarunas Marciulionis și Jorge Garbajosa.

Cel mai mare turneu de baschet 3×3 organizat vreodată în România, 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, va avea loc în perioada 21-23 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti si este organizat în colaborare de Federaţia Romană de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion cu sprijinul forurilor europene şi mondiale ale baschetului, FIBA Europe, respectiv FIBA.

 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour și din cel mondial 3×3 World Tour.

Sursa: Sport Arena Streetball

Social

Arhiva stiri