HOROSCOP 20 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – astăzi sunteţi iubiţi pentru energia şi dinamismul vostru. Dacă staţi în preajma oamenilor mai în vârstă, influxul energetic pe care îl transmiteţi va face să fiţi extrem de doriţi. Încercaţi să nu săriţi calul! Tinerii şi mai ales fetele au ocazia să dovedească de ce li se spune că au viteză de reacţie.

Taur – pentru aceşti nativi, crucea în semne cardinale aduce numeroase blocaje în ce priveşte serviciul, relaţiile cu colegii mai în vârstă, mai ales cu colegele. Dacă aveţi de gând să alergaţi pentru un credit ca să vă cumpăraţi un apartament este momentul să demaraţi acţiunea!

Gemeni – cei care locuiţi în altă localitate decât familia aveţi şansa cumpărării unei locuinţe sau măcar a schimbării locaţiei pentru o perioadă destul de lungă de timp. Cei care dau examene să fie atenţi la tentaţie de a copia. Feteleor nu este cazul să cheltuiţi chiar tot ce aveţi că nu au intrat zilele în sac.

Rac – vin nişte bani pe care îi aveţi de mult planificaţi pe ce să îi cheltuiţi. Unii pot avea şansa să demonstreze tuturor ce fel de oameni sunteţi – sensibili, generoşi, săritori. Pentru o problemă de serviciu se pot isca discuţii acasă. Încercaţi să vă păstraţi calmul că nu are rost să vă enervaţi.

Leu – la voi toate sunt amestecate. De la şansa de a promova la cea de a renunţa la tot şi a vă reorienta. Avantajaţii zilei rămân tinerii a căror idei pune pe jar comunitatea din care fac parte. Maturii pot semna contracte, înţelegeri, minute referitoare la munca lor şi asta este un avantaj pentru ceea ce vor să obţină.

Fecioară – cei care lucrează în domeniul asigurărilor, financiar bancar sau sănătate au ocazia să-şi consolideze poziţia dovedind ce sunt capabili în domeniu. Cele care şi-au cam pierdut încrederea în ele sunt femeile. Vârstnicii se pot confrunta cu probleme de sănătate care îi pot duce la…spital.

Balanţă – aveţi şansa unei călătorii la care unii aţi visat toată viaţa. Unii care deja sunt la drum şi mai ales dacă au schimbat clima, se pot confrunta cu probleme reumatismale. Tinerii care şi învaţă şi lucrează vor fi puşi în situaţia de a lua o decizie care visează viitorul lor. Fetele însă au şansa să primească nişte bani.

Scorpion – azi daţi dovadă nu doar de sensibilitate dar şi de generozitate, lucruri pe care nu le faceţi în fiecare zi. Unii le pot oferi partenerilor un concediu de vis, alţii doar câteva zile undeva în afara localităţii, iar restul, pur şi simplu să vedeţi partea frumoasă a fiecărei clipe.

Săgetător – aţi învăţat ceva despre administrarea bugetului propriu, lucru care ar putea să vă aducă o sumă frumuşică în cont. Tinerii pot găsi astăzi un loc de muncă nesperat de bun. Ideea de a consolida şi bugetul familiei nu este deloc rea cu condiţia să vedeţi pe unde sunt găurile de scurgere.

Capricorn – aveţi idei, aveţi pârghiile să le puneţi în practică aşa că nu trebuie decât să treceţi la treabă. Relaţiile cu partenera/ul de viaţă se îmbunătăţesc pe zi ce trece, totul este să nu forţaţi nota. Vedeţi că nu staţi strălucit la capitolul comunicare deci aveţi grijă. Tinerii se pot îndrăgosti.

Vărsător – ideile voastre pentru a îmbunătăţii fluxul la locul de muncă sunt excelente. Dacă ar mai fi şi cineva care să alerge alături de voi, Doamne bine ar fi! Din păcate va trebui să vă descurcaţi singuri. Pentru bărbaţi rămâne la fel de instabilă situaţia la serviciu ca şi ieri. Sau să nu faceţi vreo prostie cu gândul la problemele de acasă.

Peşti – Fetelor aveţi şansa să fiţi cerute în căsătorie astăzi. Tinerii se dovedesc extrem de cheltuitori spre disperarea familiei în schimb comunică foarte bine şi au talentul de a duce cu vorba pe oricine.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

 Pe TimeTV mai puteți citi și “Astrologie cu MINERVA – Cine este si cum a ajuns astrolog

HOROSCOPUL DE VARĂ: Ce ți-au pregătit astrele pentru această vară

HOROSCOP: Cele mai fidele zodii

Social

Arhiva stiri