Vrei să te angajezi? Schimbă mail-ul! CV-urile sunt aruncate dacă conțin id-uri bizare!

Adresele de e-mail pe care candidaţii le introduc în CV-uri atunci când aplică pentru diferite posturi le pot crea o impresie greşită angajatorilor, motiv pentru care specialiştii în domeniul resurselor umane le recomandă românilor să le compună utilizând numele şi prenumele despărţite printr-un punct sau printr-o cratimă.

cv

cv

Există însă persoane care nu acordă o atenţie deosebită contactului pe care îl lasă angajatorului atunci când se află în căutarea unui nou loc de muncă.

CV-uri bizare

Astfel, reprezentanţii Tjobs au descoperit în baza de date a platformei lor online adrese de e-mail dintre cele mai bizare.

Spre exemplu, 242 de adrese conţineau cuvântul „sex” sau derivate ale acestuia, iar alte 159 conţineau cuvântul „pisi” sau alte variaţii ale acestuia.

O astfel de adresă de mail îl va face pe recrutor să zâmbească, da nu şi să contacteze candidatul„, atenţionează Brânduşa Deac, manager PR al Tjobs, într-un comunicat de presă remis gandul.info

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă îşi pot crea o nouă adresă de mail, pe care să o folosească în acest scop, dacă cea existentă nu îi reprezintă„, a mai adăugat Brândușa Deac.

Lista adreselor de mail bizare lăsate de candidaţi:

– „scumpi” (sau scumpik, scumpica, scumpika, scumpikul): 176 de adrese

– „iubi”: 170 de adrese

– „dulcica” (sau dulcika, dulcik): 157 de adrese

– „şmecher” (sau jmecher, smecher, shmecher): 137 de adrese

– „regele”: 9 adrese

– „prinţesa”: 28 de adrese

– „maimuţa”: 4 adrese

– „blond” (şi alte derivate ale cuvântului): 490 de adrese

– „brunet” (şi alte derivate ale cuvântului): 346 de adrese

– „roşcat” (şi alte derivate ale cuvântului): 21 de adrese

Social

Arhiva stiri