HOROSCOP 18 iunie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV îţi oferă Horoscopul Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec – astăzi trebuie să fiţi atenţi la felul cum vorbiţi cu cei din familie că riscul de dispute cu partenera/ul din cauza unuia dintre copii. Doamnelor, nu spuneţi nu, înainte de a vedea despre ce este vorba. Schimbările care ar urma la locul de muncă vă avantajează mai ales dacă aţi dat dovadă de răbdare.

Taur – Şansa celor tineri de a recupera nişte sume este foarte mare. De asemenea, doamnele sunt avantajate să se angajeze în cumpărarea unui apartament, să încheie o convenţie de mână pentru cumpărarea unui imobil sau a unui teren. Nu uitaţi să aveţi şi martori la tranzacţie.

Gemeni – foarte bine susţinuţi sunt tinerii care studiază, cei care învaţă în străinătate sau departe de casă. Comunicaţi foarte bine cu cei în vârstă. Creativitate tumultuoasă, ideile însă vin şi pleacă cu aceeaşi repeziciune. Şi nişte bani pe care repede vă grăbiţi să-i investiţi ca să nu spun cheltuiţi în clubul preferat.

Rac – partenera de viaţă sau iubita poate avea probleme de sănătate şi diagnosticul s-ar putea să vă descumpănească. Posibil să fie vorba despre nişte noduli hormonali, deci nu ar trebui să vă sperie. Creativitatea voastră este punctul de reper al zilei şi sunt avantajaţi cei care lucrează în domenii de avangardă, IT, arhitectură, arte.

Leu – şanse mari de iubire pentru Leoaicele care sunt singure. Altele îşi pot schimba locuinţa. Va trebui să vă regândiţi modalitatea de a cheltui banii pe care îi aveţi la dispoziţie. Colegialitatea, relaţiile de prietenie vor fi remarcate şi se bucură de sprijinul tuturor.

Fecioară – Cei de la drum înţeleg că trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de părinţi, în speţă de mama. Discutaţi în particular, un contract sau o posibilă asociere. Dragostea bate la uşă sau aveţi o perioadă extraordinară în intimitate. Vedeţi că nu scăpaţi din ghearele crucii în semne mutabile.

Balanţă – drumul la care vă pregătiţi să plecaţi este de bun augur. O decizie juridică favorabilă a întors soarta unui proces pe negândite şi trebuie să sărbătoriţi. Fetelor primiţi bani de la cineva din familie sau recuperaţi nişte bani! Încrederea în propriile forţe este vitală pentru ceea ce vă doriţi.

Scorpion – daţi dovadă de înţelegere faţă de nevoile celorlalţi. Şanse foarte mari să recuperaţi şi voi nişte sume de bani. Boala cuiva drag intră în remisiune. Iluzia unui câştig vă poate împinge la imprudenţe financiare şi nu văd pe unde aţi putea scoate cămaşa. Se păstrează starea conflictuală cu cei tineri.

Săgetător – un parteneriat social se materializează printr-un contract discutat între patru ochi cu un prieten. Poate fi vorba şi despre o investiţie pe care doriţi să o faceţi. Cei care sunt în examene, de Bacalaureat sau de Licenţă, sunt devoraţi de teamă. Liniştiţi-vă că va fi bine.

Capricorn – crucea în semne mutabile vă destabilizează emoţional în continare. Vizate rămân cuplurile de astă dată, însă apare un nou personaj – soacra sau amanta. Tinerii au din ce în ce mai mult tendinţa de a intra în dispute cu cei din familie.

Vărsător – destul de vulnerabilă poziţia la şcoală sau la lucrul în care sunteţi implicaţi, mai ales pentru bărbaţi. Această vulnerabilitate pare să fie din cauza relaţiilor conflictuale cu un coleg de sex opus care nu se va da în lături de la a-i face rău cu prima ocazie, bonomului Vărsător. Dar nici cu acesta nu îmi este ruşine.

Peşti – crucrea cardinală acţionează clar în două direcţii pentru voi. Vă întregeşte imaginea socială, dar vă demolează imaginea despre voi înşivă. Trăiţi un sentiment de vinovăţie şi nu ştiţi pentru ce, lucru şi mai derutant dacă stăm şi ne gândim bine. Atenţie la o sumă de bani, care vă poate fi furată în timp ce faceţi cumpărături şi asta vă va strica şi ziua de lucru.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Pe TimeTV mai puteți citi și „Astrologie cu MINERVA – Cine este si cum a ajuns astrolog

HOROSCOPUL DE VARĂ: Ce ți-au pregătit astrele pentru această vară

HOROSCOP: Cele mai fidele zodii

Ce sa nu-i spui niciodată partenerului, in functie de zodia lui

Social

Arhiva stiri